Harga Diri

Versi: Nunung Alvi

Memang tek akui, ora tek pungkiri
Kula sing berjanji, kula sing ingkari..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..

reff:
Kula masih kelingan, rumah tangga lan sampean
Aja maning harta, najan pakean digawa..

Tapi kula emong, dadi omongane uwong
Masa due laki, cintane dibagi bagi..
Dina kien kanggo rabi, sukiki kanggo kekasih
Idih idih ora sudi, masih due harga diri..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..

reff:
Kula masih kelingan, rumah tangga lan sampean
Aja maning harta, najan pakean digawa..

Tapi kula emong, dadi omongane uwong
Masa due laki, cintane dibagi bagi..
Dina kien kanggo rabi, sukiki kanggo kekasih
Idih idih ora sudi, masih due harga diri..

Memang tek akui, ora tek pungkiri
Kula sing berjanji, kula sing ingkari..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *