Opo Karepanmu

Versi: Aidah Amatsetam

Aku tansah kelingan, kowe lan aku
Dolan bebarengan, nyekel tanganku..
Nanging saiki, uwis ra ngunu
Kowe mblenjani janjimu marakke kroso loro atiku..

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti, opo karepanmu..

Aku ra lali, kowe janji aku
Ora ono liyo namung aku dewe sing ning atimu..
Hu wow..

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti, opo karepanmu..

reff:
Oo.., kroso loro banget atiku
Yen kowe ra ninggalake aku, hu o o o..
Namung kowe nglarani atiku,
Opo ono liyane ning sandingmu..

Hu wow..
Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti,

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti,
Opo karepanmu..
Opo karepanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *