Sekirane Baen

Reny-Farida_5
Versi: Reny Farida

Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

reff:
Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kovnskcv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Sekirane Baen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.21]Sekirane Baen – Reny Farida
[00:45.17]
[00:48.17]>>>
[00:49.17]>>
[00:50.17]>
[00:51.17]Nyikso nong ati,
[00:54.58]Sing biso nyanding pujane ati..
[01:00.63]Tangise batin sun,
[01:03.67]Sing mari mari..
[01:07.59]
[01:09.03]Mergo isun,
[01:11.48]sing biso nduweni riko..
[01:16.20]Tapi isun magih biso melasi..
[01:22.12]Masiyo bisone sun,
[01:27.81]Ngangen angen..
[01:32.85]
[01:36.08]Sekirane baen sun,
[01:39.77]biso nduweni riko..
[01:43.12]Opo yo biso seneng..
[01:49.72]Sekirane baen sun,
[01:52.53]biso nyanding riko..
[01:59.05]Opo tah yo biso langgeng..
[02:02.34]Dhung welas riko,
[02:05.90]Mung kanggo wong liyo..
[02:08.47]Dhung welas riko,
[02:12.05]Mung kanggo wong liyo..
[02:16.79]
[03:03.13]>>>
[03:04.13]>>
[03:05.13]>
[03:06.13]Nyikso nong ati,
[03:09.04]Sing biso nyanding pujane ati..
[03:15.39]Tangise batin sun,
[03:18.51]Sing mari mari..
[03:22.54]
[03:24.05]Mergo isun,
[03:26.53]sing biso nduweni riko..
[03:31.11]Tapi isun magih biso melasi..
[03:36.60]Masiyo bisone sun,
[03:42.64]Ngangen angen..
[03:48.05]
[03:51.31]Sekirane baen sun,
[03:54.10]biso nduweni riko..
[03:58.08]Opo yo biso seneng..
[04:04.05]Sekirane baen sun,
[04:07.35]biso nyanding riko..
[04:14.08]Opo tah yo biso langgeng..
[04:17.30]Dhung welas riko,
[04:20.34]Mung kanggo wong liyo..
[04:23.59]Dhung welas riko,
[04:26.86]Mung kanggo wong liyo..
[04:32.05]
[04:35.04]Sekirane baen sun,
[04:38.60]biso nduweni riko..
[04:42.13]Opo yo biso seneng..
[04:47.71]Sekirane baen sun,
[04:51.15]biso nyanding riko..
[04:57.13]Opo tah yo biso langgeng..
[05:01.26]Dhung welas riko,
[05:04.25]Mung kanggo wong liyo..
[05:07.49]Dhung welas riko,
[05:10.32]Mung kanggo wong liyo..
[05:15.83]
————-
Preview:

Advertisements

Bujuk Rayu

Nina-Agustin_2
Versi: Nina Agustin

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..
————-
[id: vhqksicv]
[ver: lyrics]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Bujuk Rayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:01.70]Bujuk Rayu – Nina Agustin
[00:47.16]
[00:50.16]>>>
[00:51.16]>>
[00:52.16]>
[00:53.16]Semene emane,
[00:55.80]semene sayange..
[00:58.96]Kula kuh nurut bae,
[01:01.39]apa sepenjaluke..
[01:04.76]Angger bae,
[01:06.44]langka melase..
[01:10.61]
[01:23.62]Apa salah kula,
[01:26.17]apa dosa kula..
[01:29.34]Sekien pancen tega,
[01:32.08]sampean nggawe lara..
[01:35.07]Padahal kulane setia..
[01:40.85]
[02:02.68]>>>
[02:03.68]>>
[02:04.68]>
[02:05.68]Gara gara,
[02:07.25]manis bujuk rayuan..
[02:11.65]Duh akhire,
[02:13.22]kula sing dadi korban..
[02:17.37]
[02:23.91]Apa kakang,
[02:25.08]wis due ganti..
[02:28.76]Bareng kien,
[02:30.81]ning kula kuh ngadoi..
[02:34.67]Sampe hati,
[02:36.41]karo kula nyakiti..
[02:40.13]Batin nangis,
[02:42.25]sejerone ngati..
[02:46.24]
[02:49.16]Apa salah kula,
[02:52.03]apa dosa kula..
[02:55.25]Sekien pancen tega,
[02:57.87]sampean nggawe lara..
[03:00.85]Padahal kulane setia..
[03:06.71]
[03:28.19]>>>
[03:29.19]>>
[03:30.19]>
[03:31.19]Gara gara,
[03:33.14]manis bujuk rayuan..
[03:37.24]Duh akhire,
[03:39.17]kula sing dadi korban..
[03:43.15]
[03:49.32]Apa kakang,
[03:50.94]wis due ganti..
[03:54.54]Bareng kien,
[03:56.47]ning kula kuh ngadoi..
[04:00.51]Sampe hati,
[04:02.19]karo kula nyakiti..
[04:05.74]Batin nangis,
[04:08.10]sejerone ngati..
[04:12.57]
[04:15.00]Semene emane,
[04:17.87]semene sayange..
[04:21.17]Kula kuh nurut bae,
[04:23.65]apa sepenjaluke..
[04:26.83]Angger bae,
[04:28.63]langka melase..
[04:32.80]
[04:45.73]Apa salah kula,
[04:48.29]apa dosa kula..
[04:51.71]Sekien pancen tega,
[04:54.19]sampean gawe lara..
[04:57.18]Padahal kulane setia..
[05:03.10]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Arang Disandung

Susi-Ayuti_1
Versi: Susi Ayuti

Manuk dara dicapit yuyu,
Pancen lara wong diwayu..
Arang arang kesandinge,
Arang arang disandunge..

Sering ngelamun ning peturon,
Ngenteni laki sampe kelempon..
Sing ditunggu gawe ketuwon,
Lagi kelon karo nyi enom..

reff:
Tuku jeruk kang olihe anggur,
Kasur empuk sering nganggur..

Hasrat batin kang sering kelungse,
Sebab kakang tekane kesuen..
Ibarate wong wetenge kempong,
Wis ora pengen..

Sering ngelamun ning peturon,
Ngenteni laki sampe kelempon..
Sing ditunggu gawe ketuwon,
Lagi kelon karo nyi enom..

reff:
Tuku jeruk kang olihe anggur,
Kasur empuk sering nganggur..

Hasrat batin kang sering kelungse,
Sebab kakang tekane kesuen..
Ibarate wong wetenge kempong,
Wis ora pengen..

Manuk dara dicapit yuyu,
Pancen lara wong diwayu..
Arang arang kesandinge,
Arang arang disandunge..
————-
[ver: lyrics]
[id: uccusucv]
[ar: Susi Ayuti]
[ti: Arang Disandung]
[by: Yanilipatro]
[00:01.00]Arang Disandung – Susi Ayuti
[00:33.00]
[00:36.00]>>>
[00:37.00]>>
[00:38.00]>
[00:39.00]Manuk dara dicapit yuyu,
[00:45.00]Pancen lara wong diwayu..
[00:52.57]Arang arang kesandinge,
[00:56.42]Arang arang disandunge..
[01:00.98]
[01:21.02]Sering ngelamun ning peturon,
[01:27.52]Ngenteni laki sampe kelempon..
[01:33.93]Sing ditunggu gawe ketuwon,
[01:38.42]Lagi kelon karo nyi enom..
[01:43.33]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Tuku jeruk kang olihe anggur,
[02:20.54]Kasur empuk sering nganggur..
[02:27.32]
[02:43.33]Hasrat batin kang sering kelungse,
[02:50.08]Sebab kakang tekane kesuen..
[02:57.74]Ibarate wong wetenge kempong,
[03:02.47]Wis ora pengen..
[03:05.33]
[03:08.07]Sering ngelamun ning peturon,
[03:14.60]Ngenteni laki sampe kelempon..
[03:21.30]Sing ditunggu gawe ketuwon,
[03:25.42]Lagi kelon karo nyi enom..
[03:30.27]
[03:56.79]>>>
[03:57.79]>>
[03:58.79]>
[03:59.79]Tuku jeruk kang olihe anggur,
[04:07.79]Kasur empuk sering nganggur..
[04:15.29]
[04:30.85]Hasrat batin kang sering kelungse,
[04:37.20]Sebab kakang tekane kesuen..
[04:44.91]Ibarate wong wetenge kempong,
[04:49.57]Wis ora pengen..
[04:52.25]
[04:55.04]Manuk dara dicapit yuyu,
[05:01.64]Pancen lara wong diwayu..
[05:08.93]Arang arang kesandinge,
[05:12.53]Arang arang disandunge..
[05:17.14]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Gambar Cinta

Kawi-Arini_1
Versi: Kawi Arini

Hancur ati sun hancur,
Gara gara cinta digaet batur..
Kula masih demen ditingggalaken..

Arep tulunge ning sapa,
Putus cinta urip kula kesiksa..
Teles kebes pipi nang banyu mata..

reff:
Demenan pertama mung kari gambare,
Kula bisa nyawang ning layar kaca hp..

Sepira larane dibuang kekasih,
Sirna cintane ninggal tanpa permisi..
Apa tambane aja kelingan bae..

Arep tulunge ning sapa,
Putus cinta urip kula kesiksa..
Teles kebes pipi nang banyu mata..

reff:
Demenan pertama mung kari gambare,
Kula bisa nyawang ning layar kaca hp..

Sepira larane dibuang kekasih,
Sirna cintane ninggal tanpa permisi..
Apa tambane aja kelingan bae..

Hancur ati sun hancur,
Gara gara cinta digaet batur..
Kula masih demen ditingggalaken..
————-
[ver: lyrics]
[id: wipbsvcv]
[ar: Kawi Arini]
[ti: Gambar Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.02]Gambar Cinta – Kawi Arini
[00:40.93]
[00:43.93]>>>
[00:44.93]>>
[00:45.93]>
[00:46.93]Hancur ati sun hancur,
[00:52.90]Gara gara cinta
[00:55.21]digaet batur..
[00:58.81]Kula masih demen
[01:01.68]ditingggalaken..
[01:05.53]
[01:17.73]Arep tulunge ning sapa,
[01:23.02]Putus cinta
[01:24.64]urip kula kesiksa..
[01:29.36]Teles kebes pipi
[01:31.93]nang banyu mata..
[01:35.60]
[01:57.19]>>>
[01:58.19]>>
[01:59.19]>
[02:00.19]Demenan pertama
[02:02.50]mung kari gambare..
[02:05.77]Kula bisa nyawang
[02:09.13]ning layar kaca hp..
[02:13.25]
[02:25.74]Sepira larane
[02:28.23]dibuang kekasih,..
[02:31.71]Sirna cintane
[02:34.69]ninggal tanpa permisi..
[02:38.99]Apa tambane
[02:41.91]aja kelingan bae..
[02:45.52]
[02:49.26]Arep tulunge ning sapa,
[02:54.23]Putus cinta
[02:55.06]urip kula kesiksa..
[03:00.52]Teles kebes pipi
[03:03.21]nang banyu mata..
[03:06.87]
[03:27.76]>>>
[03:28.76]>>
[03:29.76]>
[03:30.76]Demenan pertama
[03:34.00]mung kari gambare..
[03:37.17]Kula bisa nyawang
[03:40.35]ning layar kaca hp..
[03:44.46]
[03:56.96]Sepira larane
[03:59.52]dibuang kekasih..
[04:02.99]Sirna cintane
[04:06.05]ninggal tanpa permisi..
[04:10.71]Apa tambane
[04:13.19]aja kelingan bae..
[04:18.99]Hancur ati sun hancur,
[04:24.97]Gara gara cinta
[04:27.48]digaet batur..
[04:31.25]Kula masih demen
[04:34.29]ditingggalaken..
[04:37.91]
————-
Preview:

Kudu Disalini

Reny-Farida_2
Versi: Reny Farida

SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..

reff:
SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

reff:
ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
————-
[ver: lyrics]
[id: oquksccv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Kudu Disalini]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:01.04]Kudu Disalini – Reny Farida
[00:21.07]
[00:24.07]>>>
[00:25.07]>>
[00:26.07]>
[00:27.07]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[00:33.37]CERITO LELAKON IKI
[00:36.20]AKU WIS RA PERDULI..
[00:39.49]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[00:42.53]AKU KUDU GOLEK GANTI
[00:45.96]MERGO KOWE WIS PANCENE
[00:49.19]KUDU TAK SALINI..
[00:53.42]
[01:06.93]ROSO TRESNO
[01:08.59]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[01:14.57]SAIKI SIRNO MUSNO
[01:16.40]KOYO ILANG ROSO..
[01:20.10]KEGOWO LORO
[01:22.85]SING PERIH JERONING DODO..
[01:30.20]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[01:36.17]NYAWANG SLIRAMU..
[01:39.20]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:42.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[01:46.69]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[01:52.90]NYAWANG SLIRAMU..
[01:55.44]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:58.81]NING NDUWUR TANGISKU..
[02:03.96]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[02:09.63]KOWE RABI
[02:12.00]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[02:17.30]
[02:47.43]>>>
[02:48.43]>>
[02:49.43]>
[02:50.43]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[02:57.34]CERITO LELAKON IKI
[03:00.07]AKU WIS RA PERDULI..
[03:04.31]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[03:07.31]AKU KUDU GOLEK GANTI
[03:10.48]MERGO KOWE WIS PANCENE
[03:13.53]KUDU TAK SALINI..
[03:17.45]
[03:29.03]>>>
[03:30.03]>>
[03:31.03]>
[03:32.03]ROSO TRESNO
[03:33.37]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[03:38.97]SAIKI SIRNO MUSNO
[03:41.32]KOYO ILANG ROSO..
[03:44.49]KEGOWO LORO
[03:47.54]SING PERIH JERONING DODO..
[03:54.39]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:00.37]NYAWANG SLIRAMU..
[04:03.03]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:06.20]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:10.93]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:16.72]NYAWANG SLIRAMU..
[04:20.02]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:23.00]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:28.92]
[04:31.63]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:37.35]NYAWANG SLIRAMU..
[04:40.28]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:43.39]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:48.05]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:54.47]NYAWANG SLIRAMU..
[04:56.64]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[05:00.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[05:05.17]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:11.82]KOWE RABI
[05:14.16]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:19.16]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:25.19]KOWE RABI
[05:27.81]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:31.85]
————-
Preview:

Aku Kudu Piye (deva lolita)

Deva-Lolita
Versi: Deva Lolita

(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

Harus bagaimana lagi,
Membuktikan cinta ini..
Kulakukan semua,
Apa yang kau minta..

Aku kurang apa lagi,
Semua telah kuberi..
Tapi kau tak mau,
Mengerti hatiku..

(aku kudu piye aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye aku kudu piye,
Aku kudu piye..?

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

Dulu kau pernah berjanji,
Untuk sehidup semati..
Tapi itu hanya, dibibirmu saja..

Percuma selama ini,
Aku selalu setia..
Bila ku ternyata, mainanmu saja..

Kau berucap janji,
Tapi kau yang mengingkari..
Menduakanku selingkuhiku..

Dia yang kau cinta,
Katamu teman biasa..
Janjimu sehidup semati..

Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka karenamu..

(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)

Aku kurang piye aku kurang piye
Aku kurang piye..?
(piye piye piye..?)
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

reff:
Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka..

Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka karenamu..

(aku kudu piye aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye?)
Aku kudu piye aku kudu piye
Aku kudu piye..?

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
————-
[ver: lyrics]
[id: ppkuqwcv]
[ar: Deva Lolita]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:03.66](aku kudu piye aku kudu piye)
[00:07.13](aku kudu piye..)
[00:08.76]Aku kudu piye..?
[00:10.53](aku kudu piye aku kudu piye)
[00:12.63](aku kudu piye..)
[00:15.62](aku kurang piye aku kurang piye)
[00:18.39](aku kurang piye..)
[00:20.49]Piye piye piye..?
[00:22.00](aku kurang piye aku kurang piye)
[00:24.33](aku kurang piye..)
[00:26.54]Harus bagaimana lagi,
[00:30.15]Membuktikan cinta ini..
[00:32.83]Kulakukan semua,
[00:35.56]Apa yang kau minta..
[00:38.60]Aku kurang apa lagi,
[00:41.29]Semua telah kuberi..
[00:44.21]Tapi kau tak mau,
[00:46.70]Mengerti hatiku..
[00:49.99](aku kudu piye aku kudu piye..)
[00:52.12]Aku kudu piye..?
[00:54.48](aku kudu piye..)
[00:55.46]Aku kudu piye aku kudu piye
[00:57.92]aku kudu piye..
[01:00.76](aku kurang piye aku kurang piye)
[01:03.48](aku kurang piye..)
[01:05.05]Piye piye piye..?
[01:06.60](aku kurang piye aku kurang piye)
[01:09.06](aku kurang piye..)
[01:11.89]Dulu kau pernah berjanji,
[01:14.81]Untuk sehidup semati..
[01:17.69]Tapi itu hanya dibibirmu saja..
[01:23.46]Percuma selama ini,
[01:26.14]Aku selalu setia..
[01:29.38]Bila ku ternyata mainanmu saja..
[01:34.96]Kau berucap janji,
[01:37.35]Tapi kau yang mengingkari..
[01:40.52]Menduakanku selingkuhiku..
[01:46.11]Dia yang kau cinta,
[01:48.86]Katamu teman biasa..
[01:51.67]Janjimu sehidup semati..
[01:57.37]Aku sungguh cinta padamu,
[02:01.86]Sungguh rindu padamu..
[02:04.22]Tapi kadang kau
[02:06.13]membuatku benci padamu..
[02:09.50]Bagaimana lagi
[02:12.65]membuatmu mengerti,
[02:15.42]Betapa hati ku
[02:18.38]terluka karenamu..
[02:22.27](aku kudu piye aku kudu piye)
[02:24.77](aku kudu piye..)
[02:27.00]Aku kudu piye..?
[02:28.05](aku kudu piye aku kudu piye)
[02:30.42](aku kudu piye..)
[02:33.34]Aku kurang piye aku kurang piye
[02:36.04]aku kurang piye..
[02:37.95](piye piye piye..?)
[02:39.38](aku kurang piye aku kurang piye)
[02:41.88](aku kurang piye..)
[02:44.48]
[03:05.61]>>>
[03:06.61]>>
[03:07.61]>
[03:08.61]Aku sungguh cinta padamu,
[03:11.77]Sungguh rindu padamu..
[03:14.31]Tapi kadang kau
[03:16.55]membuatku benci padamu..
[03:19.80]Bagaimana lagi
[03:22.59]membuatmu mengerti,
[03:25.69]Betapa hati ku terluka..
[03:31.51]Aku sungguh cinta padamu,
[03:35.25]Sungguh rindu padamu..
[03:38.05]Tapi kadang kau
[03:40.16]membuatku benci padamu..
[03:43.59]Bagaimana lagi
[03:46.25]membuatmu mengerti,
[03:49.18]Betapa hati ku
[03:52.17]terluka karenamu..
[03:56.21](aku kudu piye aku kudu piye..)
[03:58.77]Aku kudu piye..?
[04:00.63](aku kudu piye?)
[04:01.81]Aku kudu piye aku kudu piye
[04:04.30]aku kudu piye..
[04:07.10](aku kurang piye aku kurang piye)
[04:09.71](aku kurang piye..)
[04:12.13]Piye piye piye..?
[04:13.26](aku kurang piye aku kurang piye)
[04:15.63](aku kurang piye..)
[04:18.23]
————-
Preview:

Salah Isun Dewek

Yuliatin
Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..
————-
[ver: lyrics]
[id: uqcbqbcv]
[ar: Yuliatin]
[ti: Salah Isun Dewek]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.44]Salah Isun Dewek – Yuliatin
[00:33.44]
[00:36.44]>>>
[00:37.44]>>
[00:38.44]>
[00:39.44]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[00:44.09]Nasib duh kari nelongso..
[00:48.56]Kapan yo kirane awak isun,
[00:52.54]Nemu seneng lan sing bingung..
[00:58.08]Lakone urip awak kari gedigi,
[01:03.54]Ono alam dunyo iki..
[01:08.14]Isun saiki getun ngelakoni,
[01:12.25]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[01:17.04]
[01:37.54]>>>
[01:38.54]>>
[01:39.54]>
[01:40.54]Isun bingung ngerasakaken,
[01:45.04]Wis kadhung sak repotan..
[01:49.69]Isun dipaido wong tuwek,
[01:53.69]Mulo salah isun dewek..
[01:58.48]Tapi sun tabahaken ring ati,
[02:02.77]Sabar ngadhepi urip iki..
[02:08.11]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[02:13.97]Nasib duh kari nelongso..
[02:18.26]Kapan yo kirane awak isun,
[02:22.36]Nemu seneng lan sing bingung..
[02:27.47]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Isun bingung ngerasakaken,
[02:54.97]Wis kadhung sak repotan..
[02:59.64]Isun dipaido wong tuwek,
[03:03.74]Mulo salah isun dewek..
[03:08.34]Tapi sun tabahaken ring ati,
[03:12.57]Sabar ngadhepi urip iki..
[03:18.42]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[03:24.07]Nasib duh kari nelongso..
[03:28.36]Kapan yo kirane awak isun,
[03:32.72]Nemu seneng lan sing bingung..
[03:38.01]Lakone urip awak kari gedigi,
[03:43.30]Ono alam dunyo iki..
[03:48.40]Isun saiki getun ngelakoni,
[03:52.38]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[03:57.49]
————-
Preview: