Welas Suci (suliyana)

“Welas Suci” Versi Suliyana ft. Very

Pr:
Isun sing ngiro,
Nyatane riko kari mentolo..
Nganteni riko,
Ngungkapno roso hang ono ring dodo..

Opo tah sengojo,
Nyejo arep nyikso..
Gawe sun loro,
Batin kesikso..

Lk:
Jo salah tompo,
Ngartekno roso isun nong riko..
Sun seru welas,
Welas nong riko yo dudu suloyo..

Apuwo sing percoyo,
Kadhung atin iki yo kanggo riko..
Mung kanggo riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

reff:
Lk:
Ring angin bengi,
Isun kirimno kangene ati..
Mung kanggo riko pujane ati,
Hang isun demeni..

Sun jaluk riko ojo curigo,
Kangen iki ngerandu riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *