Welas Suci (suliyana)


Suliyana_Very
Versi: Suliyana ft. Very

Pr:
Isun sing ngiro,
Nyatane riko kari mentolo..
Nganteni riko,
Ngungkapno roso hang ono ring dodo..

Opo tah sengojo,
Nyejo arep nyikso..
Gawe sun loro,
Batin kesikso..

Lk:
Jo salah tompo,
Ngartekno roso isun nong riko..
Sun seru welas,
Welas nong riko yo dudu suloyo..

Apuwo sing percoyo,
Kadhung atin iki yo kanggo riko..
Mung kanggo riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

reff:
Lk:
Ring angin bengi,
Isun kirimno kangene ati..
Mung kanggo riko pujane ati,
Hang isun demeni..

Sun jaluk riko ojo curigo,
Kangen iki ngerandu riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..
———————-
[id: blpbwica]
[ar: Suliyana ft. Very]
[ti: Welas Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.36]Welas Suci – Suliyana ft. Very
[00:24.58]
[00:27.58]>>>
[00:28.58]>>
[00:29.58]>
[00:30.58]Pr: Isun sing ngiro,
[00:32.59]Pr: Nyatane riko kari mentolo..
[00:37.44]Pr: Nganteni riko,
[00:39.24]Pr: Ngungkapno roso
[00:41.38]Pr: hang ono ring dodo..
[00:43.87]Pr: Opo tah sengojo,
[00:45.91]Pr: Nyejo arep nyikso..
[00:48.34]Pr: Gawe sun loro,
[00:50.09]Pr: Batin kesikso..
[00:54.06]
[00:56.48]Lk: Jo salah tompo,
[00:58.90]Lk: Ngartekno roso
[01:00.50]Lk: isun nong riko..
[01:03.63]Lk: Sun seru welas,
[01:05.31]Lk: Welas nong riko
[01:07.34]Lk: yo dudu suloyo..
[01:09.85]Lk: Apuwo sing percoyo,
[01:12.09]Lk: Kadhung atin iki
[01:14.55]Lk: yo kanggo riko..
[01:16.25]Lk: Mung kanggo riko..
[01:20.49]
[01:22.38]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[01:27.30]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[01:31.78]Pr: Atinisun dudu memengan,
[01:36.31]Pr: Isun mung butuh alasan..
[01:43.14]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[01:49.01]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[01:53.61]Lk: Pasti isun tepati,
[01:57.53]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[02:04.26]Ft: Mugo ulan lintang
[02:06.75]Ft: biso dadi saksi..
[02:11.77]Ft: Welas nong njero ati,
[02:15.58]Ft: Mulo welas hang suci..
[02:20.86]
[02:55.97]>>>
[02:56.97]>>
[02:57.97]>
[02:58.97]Lk: Ring angin bengi,
[03:01.06]Lk: Isun kirimno kangene ati..
[03:05.96]Lk: Mung kanggo riko pujane ati,
[03:09.64]Lk: Hang isun demeni..
[03:12.27]Lk: Sun jaluk riko ojo curigo,
[03:16.55]Lk: Kangen iki ngerandu riko..
[03:22.71]
[03:26.01]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[03:29.42]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[03:33.96]Pr: Atinisun dudu memengan,
[03:38.38]Pr: Isun mung butuh alasan..
[03:45.72]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[03:50.58]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[03:55.42]Lk: Pasti isun tepati,
[03:59.78]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[04:06.19]Ft: Mugo ulan lintang
[04:08.64]Ft: biso dadi saksi..
[04:13.35]Ft: Welas nong njero ati,
[04:16.89]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:23.85]Ft: Mugo ulan lintang
[04:25.82]Ft: biso dadi saksi..
[04:30.64]Ft: Welas nong njero ati,
[04:34.62]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:40.59]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s