Edan Kabeh

Versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan,
mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an,
dijamin aman tenan..

Senggolane trek-trekan,
iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan,
paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan,
gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan,
juragane katut pisan..

Artise ketularan,
sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang,
gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang,
gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco
kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex
sekakele gampang jeglek..

Iki gun krewul
sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu
wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi
awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim
tukang suling rodok kislim..

Irul lan miswan
tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok
jabang bayi rodok remuk..

reff:
Timbangane trek-trekan,
mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an,
dijamin aman tenan..

Senggolane trek-trekan,
iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan,
paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan,
gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan,
juragane katut pisan..

Artise ketularan,
sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang,
gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang,
dijamin edan tenan..

reff:
He konco konco
kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex
sekakele gampang jeglek..

Iki gun krewul
sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu
wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi
awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim
tukang suling rodok kislim..

Irul lan miswan
tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok
jabang bayi rodok remuk..

He konco konco
kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex
sekakele gampang jeglek..

Iki gun krewul
sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu
wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi
awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim
tukang suling rodok kislim..

Irul lan miswan
tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok
jabang bayi rodok remuk..

Mari kawan jogetan,
goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan,
yuk tepuk pramukaan..

Mari kawan jogetan,
lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an,
utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an,
utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan,
penontone melu pisan
Juragane tambah edan,
ojo ojo aku pisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *