Wis Semanding

Versi: Niken Arisandi

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Isun demen riko demen,
Welas asih selawase..

reff:
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine riko wis semanding..

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

reff:
Haaaa…lalalalala…
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine adem noring batin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *