Nelongso (djo lingga)

Lirik Lagu Sanguturu ke-3150 Nelongso
Versi: Djo Lingga

LORO ATI LORO,
ANAKKU REP LUNGO..
TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..

SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

reff;
SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

NGLAMUN AKU NGLAMUN,
ANAKKU WIS LUNGO..
NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *