Suriname Tanah Jowo

Versi: Yudhi Kemal

Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..

reff:
Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *