Rondo Kompeni

Versi: Niken Arisandi

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *