Mesam Mesem

Versi: Sumiati

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *