Nyanding Sengsoro

versi: Melinda Varera

Ha aa aaaa aaaa..
Ha aa aaaa aaaa..
Krentege roso iki
Mrujuk nong ati..
Nono ngiro welas sun genggem..

Sakat kangen hang nggudo,
Pernah nong dodo..
Naliko demen uwis nyopo..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..
Roso batin iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *