Apes Tenan

“APES TENAN” versi Arif Citenx

Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Ra nyongko ra nyono,
Terus kowe ninggal aku..
Kok tegone kowe,
Gawe getun ning atiku..

reff:
Apes tenan aku nduk,
Kenalan karo awakmu..
Mbok protholi kabeh,
Isine dunyo dunyoku..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

reff:
Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *