Inten Werno Biru

Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *