Ora Kere

Versi: Arif Citenx

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

reff:
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

reff:
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *