Ehek Ehek

Versi: Demy

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Diguser yo..
Asik, ehek ehek..

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..
Diguser yo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *