Cenut Cenut

Versi: Arif Citenx

Sirah cenut cenut ndelok goyang dangdut,
Penyanyine rodok imut gendut gendut..
Sing lanang nyelintut sing wedok mbecucut,
Yo iki sing nggarai dadi semrawut..

Korono tumini goyange nggilani,
Aurote dibukak rodok nggudoni..
Korono tumini rondo bakul kopi,
Ra maido supoyo ben dikrasani..

reff:
Ra usah maido endang goyang kono,
Japenan india ala araf ndeso..
Goyang siji siji sing liyane ngantri,
Uwong sabar iku disayang illahi..

Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali nggawe wedang pesenane..
Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali bingung piro totalane..

reff:
Sirah cenut cenut ndelok goyang dangdut,
Penyanyine rodok imut gendut gendut..
Sing lanang nyelintut sing wedok mbecucut,
Yo iki sing nggarai dadi semrawut..

Korono tumini goyange nggilani,
Aurote dibukak rodok nggudoni..
Korono tumini rondo bakul kopi,
Ra maido supoyo ben dikrasani..

reff:
Ra usah maido endang goyang kono,
Japenan india ala araf ndeso..
Goyang siji siji sing liyane ngantri,
Uwong sabar iku disayang illahi..

Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali nggawe wedang pesenane..
Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali bingung piro totalane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *