Mlesed Janji

Versi: Dian Anic

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *