Welas Suci (suliyana)

Suliyana_Very
Versi: Suliyana ft. Very

Pr:
Isun sing ngiro,
Nyatane riko kari mentolo..
Nganteni riko,
Ngungkapno roso hang ono ring dodo..

Opo tah sengojo,
Nyejo arep nyikso..
Gawe sun loro,
Batin kesikso..

Lk:
Jo salah tompo,
Ngartekno roso isun nong riko..
Sun seru welas,
Welas nong riko yo dudu suloyo..

Apuwo sing percoyo,
Kadhung atin iki yo kanggo riko..
Mung kanggo riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

reff:
Lk:
Ring angin bengi,
Isun kirimno kangene ati..
Mung kanggo riko pujane ati,
Hang isun demeni..

Sun jaluk riko ojo curigo,
Kangen iki ngerandu riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..
———————-
[id: blpbwica]
[ar: Suliyana ft. Very]
[ti: Welas Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.36]Welas Suci – Suliyana ft. Very
[00:24.58]
[00:27.58]>>>
[00:28.58]>>
[00:29.58]>
[00:30.58]Pr: Isun sing ngiro,
[00:32.59]Pr: Nyatane riko kari mentolo..
[00:37.44]Pr: Nganteni riko,
[00:39.24]Pr: Ngungkapno roso
[00:41.38]Pr: hang ono ring dodo..
[00:43.87]Pr: Opo tah sengojo,
[00:45.91]Pr: Nyejo arep nyikso..
[00:48.34]Pr: Gawe sun loro,
[00:50.09]Pr: Batin kesikso..
[00:54.06]
[00:56.48]Lk: Jo salah tompo,
[00:58.90]Lk: Ngartekno roso
[01:00.50]Lk: isun nong riko..
[01:03.63]Lk: Sun seru welas,
[01:05.31]Lk: Welas nong riko
[01:07.34]Lk: yo dudu suloyo..
[01:09.85]Lk: Apuwo sing percoyo,
[01:12.09]Lk: Kadhung atin iki
[01:14.55]Lk: yo kanggo riko..
[01:16.25]Lk: Mung kanggo riko..
[01:20.49]
[01:22.38]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[01:27.30]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[01:31.78]Pr: Atinisun dudu memengan,
[01:36.31]Pr: Isun mung butuh alasan..
[01:43.14]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[01:49.01]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[01:53.61]Lk: Pasti isun tepati,
[01:57.53]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[02:04.26]Ft: Mugo ulan lintang
[02:06.75]Ft: biso dadi saksi..
[02:11.77]Ft: Welas nong njero ati,
[02:15.58]Ft: Mulo welas hang suci..
[02:20.86]
[02:55.97]>>>
[02:56.97]>>
[02:57.97]>
[02:58.97]Lk: Ring angin bengi,
[03:01.06]Lk: Isun kirimno kangene ati..
[03:05.96]Lk: Mung kanggo riko pujane ati,
[03:09.64]Lk: Hang isun demeni..
[03:12.27]Lk: Sun jaluk riko ojo curigo,
[03:16.55]Lk: Kangen iki ngerandu riko..
[03:22.71]
[03:26.01]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[03:29.42]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[03:33.96]Pr: Atinisun dudu memengan,
[03:38.38]Pr: Isun mung butuh alasan..
[03:45.72]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[03:50.58]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[03:55.42]Lk: Pasti isun tepati,
[03:59.78]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[04:06.19]Ft: Mugo ulan lintang
[04:08.64]Ft: biso dadi saksi..
[04:13.35]Ft: Welas nong njero ati,
[04:16.89]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:23.85]Ft: Mugo ulan lintang
[04:25.82]Ft: biso dadi saksi..
[04:30.64]Ft: Welas nong njero ati,
[04:34.62]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:40.59]
————
Preview:

Advertisements

Edan Kabeh

Arif-Citenx_2
versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

reff:
kembali keatas..timbangane trek-trekan…

Mari kawan jogetan, goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan, yuk tepuk pramukaan..
Mari kawan jogetan, lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan, penontone melu pisan
Juragane tambah edan, ojo ojo aku pisan..
————-
[ver: lyrics]
[id: okkbwuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Edan Kabeh]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:28]
[00:01.11]Edan Kabeh – Arif Citenx
[00:41.09]
[00:44.09]>>>
[00:45.09]>>
[00:46.09]>
[00:47.09]Timbangane trek-trekan,
[00:50.59]mending ngoplo dangdutan
[00:54.29]Ra kuatir tabrak’an,
[00:57.65]dijamin aman tenan..
[01:01.56]Senggolane trek-trekan,
[01:04.87]iso numpak ambulan
[01:08.78]Senggolane dangdutan,
[01:12.52]paling mung jegaga’an..
[01:16.86]
[01:23.79]Iki dangdut koploan,
[01:27.26]gaya goblok goblokan
[01:30.94]Sing main kabeh edan,
[01:34.86]juragane katut pisan..
[01:38.53]Artise ketularan,
[01:42.13]sing ndelok jegaga’an
[01:45.99]Mari kawan bergoyang,
[01:49.60]gaya kenduk-kenduk’an..
[01:53.40]Mari kawan bergoyang,
[01:57.06]gaya kenduk-kenduk’an..
[02:01.92]
[02:27.70]>>>
[02:28.70]>>
[02:29.70]>
[02:30.70]He konco konco
[02:34.20]kenalno iki paijo,
[02:38.81]Iki gun bodrex
[02:41.49]sekakele gampang jeglek..
[02:45.97]Iki gun krewul
[02:48.83]sing wajahe rodok cabul,
[02:53.56]Lek iki danu
[02:56.04]wis kemenyek tur kemayu..
[03:01.02]Iki paidi
[03:03.51]awak kurus kurang gizi,
[03:08.18]Iki kang kosim
[03:10.90]tukang suling rodok kislim..
[03:15.82]Irul lan miswan
[03:18.38]tuwek tuwek pecicilan,
[03:22.86]Iki salahok
[03:25.59]jabang bayi rodok remuk..
[03:30.44]
[03:41.82]>>>
[03:42.82]>>
[03:43.82]>
[03:44.82]Timbangane trek-trekan,
[03:48.32]mending ngoplo dangdutan
[03:51.83]Ra kuatir tabrak’an,
[03:55.38]dijamin aman tenan..
[03:59.12]Senggolane trek-trekan,
[04:02.85]iso numpak ambulan
[04:06.95]Senggolane dangdutan,
[04:10.30]paling mung jegaga’an..
[04:14.35]
[04:21.63]Iki dangdut koploan,
[04:24.68]gaya goblok goblokan
[04:28.73]Sing main kabeh edan,
[04:32.52]juragane katut pisan..
[04:36.25]Artise ketularan,
[04:39.73]sing ndelok jegaga’an
[04:43.65]Mari kawan bergoyang,
[04:47.32]gaya kenduk-kenduk’an..
[04:51.30]Mari kawan bergoyang,
[04:54.85]dijamin edan tenan..
[04:58.90]
[05:27.07]>>>
[05:28.07]>>
[05:29.07]>
[05:30.07]He konco konco
[05:33.47]kenalno iki paijo,
[05:37.55]Iki gun bodrex
[05:40.34]sekakele gampang jeglek..
[05:45.07]Iki gun krewul
[05:47.62]sing wajahe rodok cabul,
[05:52.29]Lek iki danu
[05:55.15]wis kemenyek tur kemayu..
[05:59.76]Iki paidi
[06:02.36]awak kurus kurang gizi,
[06:07.03]Iki kang kosim
[06:09.95]tukang suling rodok kislim..
[06:14.74]Irul lan miswan
[06:17.35]tuwek tuwek pecicilan,
[06:22.02]Iki salahok
[06:24.58]jabang bayi rodok remuk..
[06:29.37]He konco konco
[06:32.98]kenalno iki paijo,
[06:36.96]Iki gun bodrex
[06:39.77]sekakele gampang jeglek..
[06:44.18]Iki gun krewul
[06:47.10]sing wajahe rodok cabul,
[06:51.64]Lek iki danu
[06:54.26]wis kemenyek tur kemayu..
[06:59.11]Iki paidi
[07:01.40]awak kurus kurang gizi,
[07:06.14]Iki kang kosim
[07:09.18]tukang suling rodok kislim..
[07:14.10]Irul lan miswan
[07:16.71]tuwek tuwek pecicilan,
[07:21.25]Iki salahok
[07:24.06]jabang bayi rodok remuk..
[07:28.66]Mari kawan jogetan,
[07:31.46]goyang bareng wong edan
[07:35.32]Koplo goblok goblokan,
[07:38.86]yuk tepuk pramukaan..
[07:43.65]
[07:47.10]Mari kawan jogetan,
[07:50.78]lepas semua beban
[07:54.95]Goyang kenduk kenduk’an,
[07:58.37]utange lunas tenan..
[08:02.28]Goyang kenduk kenduk’an,
[08:05.71]utange lunas tenan..
[08:09.63]Sing nabuh kabeh edan,
[08:12.44]penontone melu pisan
[08:15.80]Juragane tambah edan,
[08:18.60]ojo ojo aku pisan..
[08:21.59]
—————
Preview:

Ujian Rumah Tangga

Susy-Arzety_Suka-Wijaya_1
Versi: Susy Arzety ft. Suka Wijaya

Lk: Wong wadon diuji, saat kurang segalane
Pr: Wong lanang diuji, saat cukup segalane..
Lk: Lamun sugih kakang bli bakal khianat,
Pr: Najan mlarat bli bakal jaluk pegat..

Lk: Wong wadon bli mbakti, saat laki bli nyukupi
Pr: Wong lanang kaya raja yen lagi pinter mekaya..
Lk: Lamun cukup kakang bli bakal takabur,
Pr: Najan masih kurang kudu bersyukur..

reff:
Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..

Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
Ft: Gambaran urip seneng
Ft: Najan due beras sekati..
Ft: Dina kien mangan,
Ft: Wareg tekang sukiki..

Lk: Wong wadon bli mbakti, saat laki bli nyukupi
Pr: Wong lanang kaya raja yen lagi pinter mekaya..
Lk: Lamun cukup kakang bli bakal takabur,
Pr: Najan masih kurang kudu bersyukur..

reff:
Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..

Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
Ft: Gambaran urip seneng
Ft: Najan due beras sekati..
Ft: Dina kien mangan,
Ft: Wareg tekang sukiki..

Lk: Wong wadon diuji, saat kurang segalane
Pr: Wong lanang diuji, saat cukup segalane..
Lk: Lamun sugih kakang bli bakal khianat,
Pr: Najan mlarat bli bakal jaluk pegat..
————-
[id: nipqwcca]
[ar: Susy Arzetty ft Suka Wijaya]
[ti: Ujian Rumah Tangga]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:25]
[00:01.08]Ujian Rumah Tangga
[00:53.30]Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
[00:56.30]
[00:59.30]>>>
[01:00.30]>>
[01:01.30]>
[01:02.30]Lk: Wong wadon diuji
[01:06.15]Lk: saat kurang segalane,
[01:10.82]Pr: Wong lanang diuji
[01:14.11]Pr: saat cukup segalane..
[01:18.03]Lk: Lamun sugih
[01:19.72]Lk: kakang bli bakal khianat,
[01:24.13]Pr: Najan mlarat
[01:27.11]Pr: bli bakal jaluk pegat..
[01:32.21]
[01:40.86]Lk: Wong wadon bli mbakti
[01:43.78]Lk: saat laki bli nyukupi,
[01:48.14]Pr: Wong lanang kaya raja
[01:51.43]Pr: yen lagi pinter mekaya..
[01:55.29]Lk: Lamun cukup
[01:57.22]Lk: kakang bli bakal takabur,
[02:02.20]Pr: Najan masih kurang
[02:05.24]Pr: kudu bersyukur..
[02:09.54]
[02:44.50]>>>
[02:45.50]>>
[02:46.50]>
[02:47.50]Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
[02:54.83]Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..
[03:01.80]
[03:10.48]Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
[03:16.70]Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
[03:24.47]Ft: Gambaran urip seneng
[03:28.15]Ft: Najan due beras sekati..
[03:32.06]Ft: Dina kien mangan,
[03:36.63]Ft: Wareg tekang sukiki..
[03:41.49]
[03:44.23]Lk: Wong wadon bli mbakti
[03:48.08]Lk: saat laki bli nyukupi,
[03:52.26]Pr: Wong lanang kaya raja
[03:55.31]Pr: yen lagi pinter mekaya..
[03:59.41]Lk: Lamun cukup
[04:01.17]Lk: kakang bli bakal takabur,
[04:06.33]Pr: Najan masih kurang
[04:09.83]Pr: kudu bersyukur..
[04:13.74]
[04:49.50]>>>
[04:50.50]>>
[04:51.50]>
[04:52.50]Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
[04:58.65]Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..
[05:06.05]
[05:14.45]Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
[05:21.17]Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
[05:28.58]Ft: Gambaran urip seneng
[05:32.38]Ft: Najan due beras sekati..
[05:36.42]Ft: Dina kien mangan,
[05:40.22]Ft: Wareg tekang sukiki..
[05:46.74]Lk: Wong wadon diuji
[05:51.29]Lk: saat kurang segalane,
[05:55.20]Pr: Wong lanang diuji
[05:58.80]Pr: saat cukup segalane..
[06:02.72]Lk: Lamun sugih
[06:04.62]Lk: kakang bli bakal khianat,
[06:09.51]Pr: Najan mlarat
[06:12.19]Pr: bli bakal jaluk pegat..
[06:17.05]
————–
Preview:

Wis Semanding

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Isun demen riko demen,
Welas asih selawase..

reff:
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine riko wis semanding..

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

reff:
Haaaa…lalalalala…
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine adem noring batin..
————
[id: lkkcwsca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Wis Semanding]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:59]
[00:01.03]Wis Semanding – Niken Arisandi
[00:28.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Ati bungah kliwat sangking,
[00:40.13]Saikine wis semanding..
[00:46.39]Hang sun angen rino bengi,
[00:52.90]Keturutan kang sun impi..
[00:58.83]Welas isun mung nang riko,
[01:05.60]Tangeh lamun wong kang biso,
[01:12.00]Jerune segoro sing sepiro..
[01:18.93]Isun demen riko demen,
[01:25.98]Welas asih selawase..
[01:32.58]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]Sing ono liyane..,
[02:15.59]Mung seneng anane..
[02:21.68]Riko wis semanding..,
[02:28.75]Ngademno ring batin..
[02:35.29]Tulusing ati iki,
[02:38.92]Mung riko kang nguweni,
[02:42.29]Janji kang wis kepulut,
[02:46.00]Ring ati yo wis atut,
[02:49.18]Koyo ulan lan lintang..,
[02:55.16]Panggahono ring nduwuran..
[02:58.52]Saikine riko wis semanding..
[03:09.24]Ati bungah kliwat sangking,
[03:15.60]Saikine wis semanding..
[03:21.57]Welas isun mung nang riko,
[03:28.35]Tangeh lamun wong kang biso,
[03:34.56]Jerune segoro sing sepiro..
[03:41.53]Hang sun angen rino bengi,
[03:48.43]Keturutan kang sun impi..
[03:55.08]
[04:35.68]>>>
[04:36.68]>>
[04:37.68]>
[04:38.68]Haaaa…lalalalala…
[04:45.09]Sing ono liyane..,
[04:51.25]Mung seneng anane..
[04:57.47]Riko wis semanding..,
[05:04.19]Ngademno ring batin..
[05:10.78]Tulusing ati iki,
[05:13.95]Mung riko kang nguweni,
[05:17.51]Janji kang wis kepulut,
[05:20.88]Ring ati yo wis atut,
[05:24.54]Koyo ulan lan lintang..,
[05:30.58]Panggahono ring nduwuran..
[05:37.05]Saikine adem noring batin..
[05:44.84]
————-
Preview:

Nelongso (djo lingga)

Djo-Lingga
Lirik Lagu Sanguturu ke-3150 Nelongso
Versi: Djo Lingga

LORO ATI LORO,
ANAKKU REP LUNGO..
TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..

SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

reff;
SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

NGLAMUN AKU NGLAMUN,
ANAKKU WIS LUNGO..
NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cosuzwca]
[ar: Djo Lingga]
[ti: Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.07]Nelongso – Djo Lingga
[00:44.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]LORO ATI LORO,
[00:56.15]ANAKKU REP LUNGO..
[01:02.05]TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
[01:06.79]BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..
[01:14.99]
[01:18.16]SALAH AKU SALAH,
[01:23.39]KASEBUT WONG TUWO..
[01:30.04]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[01:34.84]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[01:42.67]
[01:55.52]>>>
[01:56.52]>>
[01:57.52]>
[01:58.52]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[02:02.01]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[02:05.67]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[02:09.21]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[02:14.20]
[02:16.01]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[02:19.54]URIPMU MELU REKOSO..
[02:23.08]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[02:26.38]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[02:30.29]LAN SEMBUR NYUWUN
[02:32.72]NYANG MOHO KUOSO..
[02:38.13]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[02:44.48]
[03:09.41]>>>
[03:10.41]>>
[03:11.41]>
[03:12.41]SALAH AKU SALAH,
[03:18.26]KASEBUT WONG TUWO..
[03:22.56]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[03:28.96]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[03:36.99]
[03:52.63]>>>
[03:53.63]>>
[03:54.63]>
[03:55.63]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[03:59.61]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[04:03.08]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[04:06.70]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[04:11.54]
[04:13.86]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[04:17.14]URIPMU MELU REKOSO..
[04:20.75]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[04:24.17]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[04:27.85]LAN SEMBUR NYUWUN
[04:30.40]NYANG MOHO KUOSO..
[04:36.18]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[04:42.35]
[04:56.75]NGLAMUN AKU NGLAMUN,
[05:02.67]ANAKKU WIS LUNGO..
[05:07.45]NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
[05:13.48]SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
[05:20.89]
————-
Preview:

Suriname Tanah Jowo

Sanguturu
Versi: Yudhi Kemal
Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..

reff:
Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..
————–
[id: bknuzbca]
[ar: Yudhi Kemal]
[ti: Suriname Tanah Jowo]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:01.01]Suriname Tanah Jowo – Yudhi Kemal
[00:19.01]
[00:21.01]>>>
[00:22.01]>>
[00:23.01]>
[00:24.01]Ra ngiro iki layangmu,
[00:30.85]Layang tresnamu cah ayu..
[00:36.99]Kanggo tambah ning atiku,
[00:42.90]Tombo kangen cah ayu..
[00:49.26]Nadyan kowe ning liyo negoro,
[00:56.41]Ning suriname papanmu..
[01:02.63]Nanging tresnaku cah ayu,
[01:10.76]Yo mung kanggo sliramu..
[01:14.89]
[01:17.14]Suriname tanah jowo,
[01:21.62]Pancen adoh..
[01:24.62]Nanging ora ngurangi
[01:27.81]tresnaku marang kowe..
[01:31.01]Suriname tanah jowo,
[01:34.69]Pancen adoh..
[01:38.03]Yen pancen jodo
[01:40.83]mesti bakal ketemu..
[01:43.63]
[02:24.14]>>>
[02:25.14]>>
[02:26.14]>
[02:27.14]Ra ngiro iki layangmu,
[02:31.63]Layang tresnamu cah ayu..
[02:40.67]Kanggo tambah ning atiku,
[02:47.44]Tombo kangen cah ayu..
[02:53.54]Nadyan kowe ning liyo negoro,
[02:59.64]Ning suriname papanmu..
[03:06.48]Nanging tresnaku cah ayu,
[03:13.13]Yo mung kanggo sliramu..
[03:17.93]
[03:20.17]Suriname tanah jowo,
[03:24.40]Pancen adoh..
[03:28.07]Nanging ora ngurangi
[03:30.68]tresnaku marang kowe..
[03:34.66]Suriname tanah jowo,
[03:37.40]Pancen adoh..
[03:41.00]Yen pancen jodo
[03:43.13]mesti bakal ketemu..
[03:47.48]Yen pancen jodo
[03:50.03]mesti bakal ketemu..
[03:54.07]
————–
Preview:

Rondo Kompeni

Niken-Arisandi_3
Versi: Niken Arisandi

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
————-
[ver: lyrics]
[id: qswqznca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Rondo Kompeni]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.02]Rondo Kompeni – Niken Arisandi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Ono basanan, rondo kompeni
[00:35.40]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[00:43.09]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[00:48.89]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[00:57.95]
[01:02.02]Kadhung sing seneng, klendi carane
[01:08.64]Isun dibuang sing ono surate..
[01:16.12]Batin nelongso, awak gedigi
[01:23.70]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[01:30.55]
[01:57.72]>>>
[01:58.72]>>
[01:59.72]>
[02:00.72]Rondo kompeni kompeni,
[02:04.61]Rondo kompeni..
[02:08.34]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:15.55]Rondo kompeni kompeni,
[02:19.47]Rondo kompeni..
[02:23.28]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:30.30]Diwelasi, yo sing ngerti
[02:38.16]Diaboti, malah ngloro ati..
[02:47.03]Kadhung sing seneng, klendi carane
[02:54.91]Isun dibuang sing ono surate..
[03:02.14]Batin nelongso, awak gedigi
[03:08.82]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[03:16.61]
[03:43.13]>>>
[03:44.13]>>
[03:45.13]>
[03:46.13]Rondo kompeni kompeni,
[03:50.24]Rondo kompeni..
[03:53.84]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:00.81]Rondo kompeni kompeni,
[04:04.91]Rondo kompeni..
[04:08.52]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:15.68]Diwelasi, yo sing ngerti
[04:23.58]Diaboti, malah ngloro ati..
[04:31.11]Ono basanan, rondo kompeni
[04:39.67]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[04:47.06]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[04:53.97]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[05:01.57]
————-
Preview: