Laki Tukang Beca

Versi: Yoshica Komara

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *