Kebacut Tresno (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE,
SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE..
TRESNAKU KANGGO KOWE,
ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *