Bentrok Lamaran

Versi: Papah Rizky

Wong siji sing kanggo rebutan,
Terjadi bentroke lamaran..
Kita wong mlarat sing dadi korban..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..

reff:
Apa bli kelingan senok mai janji,
Jarene sira pengen dadi siji..

Kita bli ditrima milie wong kaya,
Cinta keparat nasibe wong mlarat..
Tulung aduh gusti kuataken ati..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..

reff:
Apa bli kelingan senok mai janji,
Jarene sira pengen dadi siji..

Kita bli ditrima milie wong kaya,
Cinta keparat nasibe wong mlarat..
Tulung aduh gusti kuataken ati..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *