Kebelet 4

versi: Deviana Safara ft. Siraja

Pr:
Mas njaluk ngunu ojo kesusu,
Di rewangi kok nganti nesu..
Seminggu uwis klakon ping telu,
Opo boyokmu ora kroso keju..

Lk:
Dik mripat iki ra iso merem,
Yen aku bengi iki durung ngantem..
Ben njero atiku kroso ayem,
Turutono sepisan ben ora nggetem..

reff:
Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..

reff:
Pr:
Mas njaluk ngunu ojo kesusu,
Di rewangi kok nganti nesu..
Seminggu uwis klakon ping telu,
Opo boyokmu ora kroso keju..

Lk:
Dik mripat iki ra iso merem,
Yen aku bengi iki durung ngantem..
Ben njero atiku kroso ayem,
Turutono sepisan ben ora nggetem..

reff:
Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..

Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *