Seniman Ora Krumat

versi: Joko Paidi

Sabendino sing tak pikir amung lagu,
Lagu cinta yang mendayu-dayu..
Lan ugo ono lagu sing lucu,
Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
Nanging ora saru..

Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
Najan setitik ora dadi ngopo,
Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..

reff:
Snajan aku seniman ora kerumat mat,
Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
Supoyo kasembadan opo impenku,
Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..

Mrono mrene aku akeh sing ngece,
Mergo durung terbukti tekan seprene..
Nanging aku tetep percaya diri,
Sregep usaha lan ndungo marang gusti..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

reff:
Sabendino sing tak pikir amung lagu,
Lagu cinta yang mendayu-dayu..
Lan ugo ono lagu sing lucu,
Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
Nanging ora saru..

Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
Najan setitik ora dadi ngopo,
Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..

reff:
Snajan aku seniman ora kerumat mat,
Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
Supoyo kasembadan opo impenku,
Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..

Mrono mrene aku akeh sing ngece,
Mergo durung terbukti tekan seprene..
Nanging aku tetep percaya diri,
Sregep usaha lan ndungo marang gusti..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *