Seniman Ora Krumat


Joko-Paidi
versi: Joko Paidi

Sabendino sing tak pikir amung lagu,
Lagu cinta yang mendayu-dayu..
Lan ugo ono lagu sing lucu,
Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
Nanging ora saru..

Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
Najan setitik ora dadi ngopo,
Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..

reff:
Snajan aku seniman ora kerumat mat,
Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
Supoyo kasembadan opo impenku,
Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..

Mrono mrene aku akeh sing ngece,
Mergo durung terbukti tekan seprene..
Nanging aku tetep percaya diri,
Sregep usaha lan ndungo marang gusti..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

reff:
Sabendino sing tak pikir amung lagu,
Lagu cinta yang mendayu-dayu..
Lan ugo ono lagu sing lucu,
Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
Nanging ora saru..

Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
Najan setitik ora dadi ngopo,
Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..

reff:
Snajan aku seniman ora kerumat mat,
Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
Supoyo kasembadan opo impenku,
Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..

Mrono mrene aku akeh sing ngece,
Mergo durung terbukti tekan seprene..
Nanging aku tetep percaya diri,
Sregep usaha lan ndungo marang gusti..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..
———-
[ver: lyrics]
[id: aavbnsca]
[ar: Joko Paidi]
[ti: Seniman Ora Krumat]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.08]Seniman Ora Krumat
[00:13.79]versi: Joko Paidi
[00:16.79]
[00:19.79]>>>
[00:20.79]>>
[00:21.79]>
[00:22.79]Sabendino sing tak pikir amung lagu,
[00:27.57]Lagu cinta yang mendayu-dayu..
[00:33.37]Lan ugo ono lagu sing lucu,
[00:38.09]Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
[00:43.07]Nanging ora saru..
[00:47.80]
[00:49.03]Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
[00:54.30]Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
[01:00.15]Najan setithik ora dadi ngopo,
[01:05.19]Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..
[01:09.55]
[01:21.09]>>>
[01:22.09]>>
[01:23.09]>
[01:24.09]Snajan aku seniman ora kerumat mat,
[01:29.21]Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
[01:34.62]Supoyo kasembadan opo impenku,
[01:39.22]Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..
[01:47.32]Mrono mrene aku akeh sing ngece,
[01:53.10]Mergo durung terbukti tekan seprene..
[01:58.58]Nanging aku tetep percaya diri,
[02:03.61]Sregep usaha lan ndungo marang gusti..
[02:08.10]Gusti ora sare..
[02:11.44]Gusti ora sare..
[02:13.88]Gusti ora sare..
[02:16.06]Mergo gusti ora sare..
[02:20.10]
[02:39.05]>>>
[02:40.05]>>
[02:41.05]>
[02:42.05]Sabendino sing tak pikir amung lagu,
[02:47.40]Lagu cinta yang mendayu-dayu..
[02:52.93]Lan ugo ono lagu sing lucu,
[02:57.54]Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
[03:02.39]Nanging ora saru..
[03:07.06]
[03:09.12]Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
[03:13.42]Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
[03:19.45]Najan setithik ora dadi ngopo,
[03:24.06]Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..
[03:30.48]
[03:40.98]>>>
[03:41.98]>>
[03:42.98]>
[03:43.98]Snajan aku seniman ora kerumat mat,
[03:49.01]Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
[03:54.61]Supoyo kasembadan opo impenku,
[03:59.70]Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..
[04:07.42]Mrono mrene aku akeh sing ngece,
[04:12.76]Mergo durung terbukti tekan seprene..
[04:18.86]Nanging aku tetep percaya diri,
[04:23.34]Sregep usaha lan ndungo marang gusti..
[04:28.20]Gusti ora sare..
[04:30.81]Gusti ora sare..
[04:33.79]Gusti ora sare..
[04:36.21]Mergo gusti ora sare..
[04:39.63]Gusti ora sare..
[04:41.69]Gusti ora sare..
[04:44.05]Gusti ora sare..
[04:46.62]Mergo gusti ora sare..
[04:50.90]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s