Nekat Minggat

“NEKAT MINGGAT Nella Kharisma”

KAWITAN TRESNO IKI,
SUMANDING TUMEKAN PATI..
ORA ILANG SENADYAN WIS KEBAK PRACOBAN,
AKU LAN SLIRAMU AREP NGUCAPNE JANJI,
BISO NYAWIJI TUMEKANING PATI..

NANGING SAIKI KAHANAN WIS BEDO,
SLIRAMU KOYO WIS RA NDUWE ROSO,
TRESNO KOK SIYO SIYO,
KOWE KARO WONG LIYO,
SNAJAN RA LILO AKU KUDU LUNGO..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
RASANE LORO SESEK NING NJERO DODO..
TAK TURUTI PANJALUKMU,
TAK UGEMI KAREPMU,
MALAH KOWE NYIDRANI JANJIMU..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
ABOT SANGGANE UGO ONO HIKMAHE..
MUGI GUSTI PARING GATI,
TRESNO TULUS LAN SUCI,
SING BISO NDADEKKE ADHEM NJRONING ATI..
NEKAT MINGGAT..

reff:
NANGING SAIKI KAHANAN WIS BEDO,
SLIRAMU KOYO WIS RA NDUWE ROSO,
TRESNO KOK SIYO SIYO,
KOWE KARO WONG LIYO,
SNAJAN RA LILO AKU KUDU LUNGO..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
RASANE LORO SESEK NING NJERO DODO..
TAK TURUTI PANJALUKMU,
TAK UGEMI KAREPMU,
MALAH KOWE NYIDRANI JANJIMU..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
ABOT SANGGANE UGO ONO HIKMAHE..
MUGI GUSTI PARING GATI,
TRESNO TULUS LAN SUCI,
SING BISO NDADEKKE ADHEM NJRONING ATI..
NEKAT MINGGAT..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *