Ngleyang Tanpo Paran


Dian-Marshanda_5
versi: Dian Marshanda

Pengen sms-an lan pengen telfon sliramu,
Nanging ra wani wedi karo bojomu..
Aku sejatine pancen tresno karo kowe,
Nanging eling sliramu ono sing nduwe..

Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..

reff:
Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..
————
[ver: lyrics]
[id: achvplca]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Ngleyang Tanpo Paran]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.08]Ngleyang Tanpo Paran
[00:28.02]versi: Dian Marshanda
[00:31.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Pengen sms-an
[00:40.12]lan pengen telfon sliramu,
[00:43.60]Nanging ra wani
[00:45.91]wedi karo bojomu..
[00:51.13]Aku sejatine
[00:54.00]pancen tresno karo kowe,
[00:57.85]Nanging eling
[00:59.72]sliramu ono sing nduwe..
[01:04.94]
[01:09.11]Tresno sing tak sandang
[01:11.65]dadi ngleyang tanpo paran,
[01:15.27]Wis niat leren
[01:17.26]dadi bojo simpenan..
[01:22.73]Embuh nganti kapan
[01:25.72]tak enteni kanti sabar,
[01:29.72]Mugo temu tresno
[01:32.02]gantine sliramu..
[01:37.98]Lilo ora lilo
[01:42.03]aku yo kudu nglegowo,
[01:45.38]Njur ninggal sliramu
[01:48.88]ben ra ngrusak pager ayu..
[01:53.05]Tresnaku pancen temenan,
[01:57.95]Nanging ra kuat
[01:59.87]dadi bojo simpenan..
[02:06.30]Najan ati loro
[02:10.09]ning ra nglarani wong liyo,
[02:14.38]Jagad iki ombo
[02:17.17]ora mung sak godhong kelor..
[02:21.39]Ra temu jodoh ning kulon,
[02:26.00]Mlayu ngetan
[02:28.30]ngidul utowo ngalor..
[02:32.79]
[03:01.01]>>>
[03:02.01]>>
[03:03.01]>
[03:04.01]Tresno sing tak sandang
[03:07.11]dadi ngleyang tanpo paran,
[03:10.37]Wis niat leren
[03:12.48]dadi bojo simpenan..
[03:18.27]Embuh nganti kapan
[03:20.81]tak enteni kanti sabar,
[03:24.74]Mugo temu tresno
[03:27.10]gantine sliramu..
[03:31.82]Lilo ora lilo
[03:35.71]aku yo kudu nglegowo,
[03:39.20]Njur ninggal sliramu
[03:42.74]ben ra ngrusak pager ayu..
[03:47.03]Tresnaku pancen temenan,
[03:51.58]Nanging ra kuat
[03:53.94]dadi bojo simpenan..
[03:59.97]Najan ati loro
[04:03.89]ning ra nglarani wong liyo,
[04:07.63]Jagad iki ombo
[04:10.98]ora mung sak godhong kelor..
[04:15.21]Ra temu jodoh ning kulon,
[04:19.70]Mlayu ngetan
[04:22.32]ngidul utowo ngalor..
[04:26.97]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s