Ngleyang Tanpo Paran


Versi: Dian Marshanda

Pengen sms-an lan pengen telfon sliramu,
Nanging ra wani wedi karo bojomu..
Aku sejatine pancen tresno karo kowe,
Nanging eling sliramu ono sing nduwe..

Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..

reff:
Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *