Ninggal Tatu (nino bhaskara)

Versi: Nino Bhaskara

Nimas tresnaku siji sliramu,
Rino wengi sun memuji..
Ayem tresnaku tresnamu nyawiji,
Mbangun urip sih bebrayan..

Nanging saiki wis dadi cerito,
Lakon tresnaku suloyo..
Tego atimu andum asmoro,
Ninggalke aku lan putro..

Tego sliramu gawe laraku,
Tego tumindak nisto..
Eling sumpah setyamu duh nimas,
Setyo nganti tekan tuwo..

Sliramu yo ngerti, yen tresnaku suci
Tulus soko ati, tresno tekan pati..
Isaku mung ngimpi, ngimpi dino wingi
Lelakon tresnaku ninggal tatu..

reff:
Nimas tresnaku siji sliramu,
Rino wengi sun memuji..
Ayem tresnaku tresnamu nyawiji,
Mbangun urip sih bebrayan..

Nanging saiki wis dadi cerito,
Lakon tresnaku suloyo..
Tego atimu andum asmoro,
Ninggalke aku lan putro..

Tego sliramu gawe laraku,
Tego tumindak nisto..
Eling sumpah setyamu duh nimas,
Setyo nganti tekan tuwo..

Sliramu yo ngerti, yen tresnaku suci
Tulus soko ati, tresno tekan pati..
Isaku mung ngimpi, ngimpi dino wingi
Lelakon tresnaku ninggal tatu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *