Laki Tukang Beca

Yoshica-Komara_4
Versi: Yoshica Komara

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..
————-
[ver: lyrics]
[id: ninnbuca]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Laki Tukang Beca]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.04]Laki Tukang Beca – Yoshica Komara
[00:23.06]
[00:26.06]>>>
[00:27.06]>>
[00:28.06]>
[00:29.06]Nasib kula due laki tukang beca,
[00:34.84]Tapi ati tetep sabar panarima..
[00:40.75]Anak sering nangis
[00:42.42]ngamuk jaluk blanja,
[00:47.16]Arep utang ning sapa
[00:49.90]langka sing percaya..
[00:53.57]
[01:00.02]Niat kula susah seneng bebarengan,
[01:05.87]Senajana laki mbeca olih nyelang..
[01:12.04]Asal bisa usaha kanggo keluarga,
[01:18.13]Kula sing dadi rabi melu dedonga..
[01:24.60]
[01:46.63]>>>
[01:47.63]>>
[01:48.63]>
[01:49.63]Kula sering nangis
[01:52.79]dudu kenang wong lanang..
[01:56.34]Ora tega nyawang
[01:58.95]anak takon lawuh mangan..
[02:03.56]
[02:14.94]Jerit maratan langit
[02:18.17]ngoceak maratan jagat,
[02:21.60]Urip kerasa pait
[02:24.27]apa wis takdir lan kodrat..
[02:28.94]Najan mlarat aja ninggal sholat..
[02:35.22]Niat kula susah seneng bebarengan,
[02:41.44]Senajana laki mbeca olih nyelang..
[02:47.48]Asal bisa usaha kanggo keluarga,
[02:53.58]Kula sing dadi rabi melu dedonga..
[02:59.92]
[03:22.93]>>>
[03:23.93]>>
[03:24.93]>
[03:25.93]Kula sering nangis
[03:28.47]dudu kenang wong lanang..
[03:31.90]Ora tega nyawang
[03:34.45]anak takon lawuh mangan..
[03:39.17]
[03:50.63]Jerit maratan langit
[03:53.80]ngoceak maratan jagat,
[03:57.04]Urip kerasa pait
[03:59.71]apa wis takdir lan kodrat..
[04:04.44]Najan mlarat aja ninggal sholat..
[04:11.40]Nasib kula due laki tukang beca,
[04:17.56]Tapi ati tetep sabar panarima..
[04:23.10]Anak sering nangis
[04:25.90]ngamuk jaluk blanja,
[04:29.44]Arep utang ning sapa
[04:32.43]langka sing percaya..
[04:35.79]
————-
Preview:

Advertisements

Jahe Lambada

Yayuk-S
Versi: Yayuk S.

Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)
———-
[ver: lyrics]
[id: ibkabhca]
[ar: Yayuk S]
[ti: Jahe Lambada]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:45]
[00:01.06]Jahe Lambada – Yayuk S.
[00:22.11]
[00:25.11]>>>
[00:26.11]>>
[00:27.11]>
[00:28.11]Ademe koyo ngene,
[00:30.63]ojo turu sore sore
[00:33.42]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[00:39.02]Ngombene wedang jahe,
[00:41.76]camilane kripik tempe
[00:44.56]Duh aduh aduh aduh angete..
[00:49.46](deg diudeg diudeg wedange),
[00:55.31](ben kroso jahene..)
[01:01.22](put disruput disruput wedange)
[01:06.57](ben anget awake..)
[01:12.30]Jarene mbokde
[01:14.85]yen adem jo lali wedang jahe,
[01:19.20](we we we we we we we we..)
[01:23.31]Jarene pakde
[01:26.36]yen adem kemulan sarung wae,
[01:30.34](we we we we we we we we..)
[01:34.22]
[01:43.22]>>>
[01:44.22]>>
[01:45.22]>
[01:46.22]Ademe koyo ngene,
[01:48.92]ojo turu sore sore
[01:51.65]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[01:57.25]Ngombene wedang jahe,
[01:59.98]camilane kripik tempe
[02:02.79]Duh aduh aduh aduh angete..
[02:08.02](deg diudeg diudeg wedange),
[02:12.37](ben kroso jahene..)
[02:19.46](put disruput disruput wedange)
[02:24.12](ben anget awake..)
[02:30.47]Jarene mbokde
[02:32.78]yen adem jo lali wedang jahe,
[02:36.89](we we we we we we we we..)
[02:40.80]Jarene pakde
[02:43.74]yen adem kemulan sarung wae,
[02:48.46](we we we we we we we we..)
[02:52.38]
[03:34.10]>>>
[03:35.10]>>
[03:36.10]>
[03:37.10]Ademe koyo ngene,
[03:39.72]ojo turu sore sore
[03:42.70]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[03:48.30]Ngombene wedang jahe,
[03:50.86]camilane kripik tempe
[03:53.72]Duh aduh aduh aduh angete..
[03:58.82](deg diudeg diudeg wedange),
[04:04.04](ben kroso jahene..)
[04:10.44](put disruput disruput wedange)
[04:15.49](ben anget awake..)
[04:21.53]Jarene mbokde
[04:24.27]yen adem jo lali wedang jahe,
[04:28.51](we we we we we we we we..)
[04:32.36]Jarene pakde
[04:34.67]yen adem kemulan sarung wae,
[04:38.89](we we we we we we we we..)
[04:43.13]
———-
Preview:

Kaya Sendal

Dian-Anic_5
Versi: Dian Anic

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..
—————
[ver: lyrics]
[id: ssskbvca]
[ar: Dian Anic]
[ti: Kaya Sendal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:01.05]Kaya Sendal – Dian Anic
[00:28.06]
[00:31.06]>>>
[00:32.06]>>
[00:33.06]>
[00:34.06]Keseret seret metaunan,
[00:42.07]Batin kesiksa diri ternoda..
[00:49.66]
[01:01.17]Sun terpedaya perangkap cinta,
[01:08.95]Sampe terlena jebur lembah hina..
[01:17.23]Se enake gawe belang,
[01:24.14]S’wise layu sun ditinggal miang..
[01:32.65]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Kula pengen cinta sing wutuh,
[02:09.26]Dudu cinta manten butuh..
[02:16.78]
[02:32.27]Rasane getih wis dadi marus,
[02:40.36]Ati lara borok tetanus..
[02:47.04]Kula di anggep sendal
[02:55.02]Wis rusak ditinggal..
[02:58.94]
[03:01.28]Sun terpedaya perangkap cinta,
[03:09.11]Sampe terlena jebur lembah hina..
[03:17.26]Se enake gawe belang,
[03:24.04]S’wise layu sun ditinggal miang..
[03:32.21]
[03:58.69]>>>
[03:59.69]>>
[04:00.69]>
[04:01.69]Kula pengen cinta sing wutuh,
[04:08.77]Dudu cinta manten butuh..
[04:16.55]
[04:32.04]Rasane getih wis dadi marus,
[04:39.64]Ati lara borok tetanus..
[04:46.90]Kula di anggep sendal
[04:54.38]Wis rusak ditinggal..
[04:59.30]
[05:01.16]Keseret seret metaunan,
[05:08.75]Batin kesiksa diri ternoda..
[05:16.09]
[05:28.01]Sun terpedaya perangkap cinta,
[05:35.50]Sampe terlena jebur lembah hina..
[05:43.84]Se enake gawe belang,
[05:50.50]S’wise layu sun ditinggal miang..
[05:58.83]
—————-
Preview:

Kebacut Tresno (didi kempot)

Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE,
SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE..
TRESNAKU KANGGO KOWE,
ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..
—————–
[id: qosabcca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.06]Kebacut Tresno – Didi Kempot
[00:08.06]
[00:10.06]>>>
[00:11.06]>>
[00:12.06]>
[00:13.06]WIS KEBACUT
[00:15.55]AKU TRESNO KARO KOWE..
[00:20.06]AKU MANUT
[00:23.14]MBOK JAK LUNGO
[00:24.75]NENG ENDI WAE..
[00:28.67]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[00:32.83]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[00:36.57]KANGGO KOWE..
[00:40.71]
[00:43.04]WIS KEBACUT
[00:45.72]AKU SENENG KARO KOWE..
[00:50.64]SNAJAN LORO
[00:53.24]NANGING ORA TAK RASAKKE,
[00:58.16]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[01:02.29]ATIKU KANGGO KOWE..
[01:05.92]KANGGO KOWE..
[01:10.02]
[01:36.05]>>>
[01:37.05]>>
[01:38.05]>
[01:39.05]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[01:42.87]KABEH SAK KABEHE,
[01:46.93]KANGGO KOWE..
[01:50.72]
[01:53.83]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[01:58.15]KABEH KANGGO KOWE,
[02:01.78]KANGGO KOWE..
[02:04.72]UWIS KEBACUT
[02:08.25]AKU TRESNO KOWE,
[02:11.47]TRESNO SAK LAWASE..
[02:16.91]
[02:19.93]WIS KEBACUT
[02:22.09]AKU TRESNO KARO KOWE..
[02:27.51]AKU MANUT
[02:30.05]MBOK JAK LUNGO
[02:31.69]NENG ENDI WAE..
[02:35.28]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[02:39.38]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[02:43.06]KANGGO KOWE..
[02:46.85]
[03:13.81]>>>
[03:14.81]>>
[03:15.81]>
[03:16.81]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[03:21.30]KABEH SAK KABEHE,
[03:23.95]KANGGO KOWE..
[03:27.26]
[03:30.99]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[03:34.85]KABEH KANGGO KOWE,
[03:38.88]KANGGO KOWE..
[03:42.13]UWIS KEBACUT
[03:44.74]AKU TRESNO KOWE,
[03:48.78]TRESNO SAK LAWASE..
[03:53.08]
————-
Preview:

Tondo Tresno (ilse setroredjo)

Ilse-Setroredjo_3
versi: Ilse Setroredjo

Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..
Anting anting tondo tresno,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Eling eling dek semono,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..

Tak eling eling pancen sliramu,
Sing nganti ketemu..
Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
Rasaning ati..

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
[ver: lyrics]
[id: qlsvbqca]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:03.24]Ooouooo he hei..
[00:08.24]Ooouooo he hei..
[00:12.99]
[00:29.20]>>>
[00:30.20]>>
[00:31.20]>
[00:32.20]Anting anting tondo tresno,
[00:35.54]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[00:41.20]Eling eling dek semono,
[00:46.05]Tondo moto songko sliramu..
[00:51.14]Ting ting..
[00:52.12]Ting anting anting tondo tresno,
[00:54.72]Tondo moto ugo tondo tresno..
[00:58.46]Eling dek semono,
[01:01.38]Sey yeah oo yeah,
[01:04.56]Rasaning atiku..
[01:09.09]
[01:28.17]>>>
[01:29.17]>>
[01:30.17]>
[01:31.17]Eling eling dek semono,
[01:35.65]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[01:40.20]Eling eling dek semono,
[01:44.30]Tondo moto songko sliramu..
[01:49.34]Ting ting..
[01:50.77]Ting anting anting tondo tresno,
[01:53.81]Tondo moto ugo tondo tresno..
[01:57.24]Eling dek semono,
[02:00.23]Sey yeah oo yeah,
[02:03.21]Rasaning atiku..
[02:08.38]
[02:10.29]Ooouooo he hei..
[02:15.64]Ooouooo he hei..
[02:20.31]
[02:36.83]>>>
[02:37.83]>>
[02:38.83]>
[02:39.83]Tak eling eling pancen sliramu,
[02:42.95]Sing nganti ketemu..
[02:45.24]Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
[02:49.67]Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
[02:55.51]Rasaning ati..
[02:58.13](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:03.44](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:09.23](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:14.33](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:19.37](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:24.28](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:29.14](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:33.74](tondo tresno..,tondo tresno..)
[03:38.65]
————-
Preview:

Awu Awu Karangente

Lya-Variesta
Versi: Lya Variesta

E.. awu awu, omonge seru manise
Ngalahi madu, e kang..
Mung awu awu, wani sumpah pinterane
Iku yo bondhone..

E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..

reff:
Awu awu.. e.. karangente
Ring terminal akeh ojekane..
Arep milu bondhone sing nduwe,
Mulo riko awu awu karangente..

E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..

reff:
Awu awu.. e.. karangente
Ring terminal akeh ojekane..
Arep milu bondhone sing nduwe,
Mulo riko awu awu karangente..

E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..

Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..
Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..
Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..
————
[id: bazsnbca]
[ar: Lya Variesta]
[ti: Awu Awu Karangente]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:01.00]Awu Awu Karangente – Lya Variesta
[00:29.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]E.. awu awu,
[00:37.71]Omonge seru manise..
[00:42.67]Ngalahi madu, e kang..
[00:50.58]Mung awu awu,
[00:53.33]Wani sumpah pinterane..
[00:59.68]Iku yo bondhone..
[01:05.75]E.. awu awu,
[01:09.34]Janjine arep ketemu..
[01:14.63]Ring malem minggu, jare..
[01:21.17]Mung awu awu,
[01:24.68]Nganteni temeko dalu..
[01:30.86]Tiwas kantru kantru..
[01:36.62]
[02:06.04]>>>
[02:07.04]>>
[02:08.04]>
[02:09.04]Awu.. awu.. e.. karangente..
[02:17.16]Ring terminal akeh ojekane..
[02:25.13]Arep milu bondhone sing nduwe,
[02:32.73]Mulo riko awu awu karangente..
[02:42.78]E.. awu awu,
[02:45.28]Janjine arep ketemu..
[02:50.51]Ring malem minggu, jare..
[02:57.71]Mung awu awu,
[03:01.34]Nganteni temeko dalu..
[03:06.49]Tiwas kantru kantru..
[03:12.58]
[03:43.04]>>>
[03:44.04]>>
[03:45.04]>
[03:46.04]Awu.. awu.. e.. karangente..
[03:53.43]Ring terminal akeh ojekane..
[04:01.51]Arep milu bondhone sing nduwe,
[04:09.22]Mulo riko awu awu karangente..
[04:17.99]E.. awu awu,
[04:21.55]Janjine arep ketemu..
[04:26.78]Ring malem minggu, jare..
[04:33.18]Mung awu awu,
[04:37.34]Nganteni temeko dalu..
[04:42.77]Tiwas kantru kantru..
[04:50.53]Awu.. awu.. e.. karangente..
[04:58.83]Mulo riko awu awu karangente..
[05:06.54]Awu.. awu.. e.. karangente..
[05:13.93]Mulo riko awu awu karangente..
[05:21.90]Awu.. awu.. e.. karangente..
[05:29.36]Mulo riko awu awu karangente..
[05:37.25]
————-
Preview:

Titip Tresno (deviana safara)

Deviana-Safara_4
Versi: Deviana Safara

Susah sing tak roso,
Kelingan naliko semono..
Wong loro ngucap janji tresno,
Disekseni indahe cahyone mego..

Sliramu pamit arep lungo,
Titip tresno sing kudu tak jogo..
Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
Mbok elus pipiku netes banyune moto..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..
————
[ver: lyrics]
[id: cbapnbca]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Titip Tresno]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.05]Titip Tresno – Deviana Safara
[00:24.05]
[00:27.05]>>>
[00:28.05]>>
[00:29.05]>
[00:30.05]Susah sing tak roso,
[00:36.25]Kelingan naliko semono..
[00:42.72]Wong loro ngucap janji tresno,
[00:49.75]Disekseni indahe cahyone mego..
[00:56.60]
[00:57.62]Sliramu pamit arep lungo,
[01:03.72]Titip tresno sing kudu tak jogo..
[01:10.37]Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
[01:17.02]Mbok elus pipiku netes banyune moto..
[01:23.88]
[02:00.80]>>>
[02:01.80]>>
[02:02.80]>
[02:03.80]Nganti suk kapan nggonmu teko,
[02:09.80]Tresnaku ora bakal cidro..
[02:16.83]Tresno sing ning njerone dodo,
[02:23.42]Tak simpen lan tak jogo..
[02:30.39]Senajan akeh gudo tresno,
[02:37.05]Nanging tresnamu sing utomo..
[02:44.15]Aku ra bakal nompo tresno liyo,
[02:51.30]Nganti sliramu teko..
[02:56.34]
[03:33.03]>>>
[03:34.03]>>
[03:35.03]>
[03:36.03]Nganti suk kapan nggonmu teko,
[03:41.73]Tresnaku ora bakal cidro..
[03:48.77]Tresno sing ning njerone dodo,
[03:55.80]Tak simpen lan tak jogo..
[04:01.83]Senajan akeh gudo tresno,
[04:09.48]Nanging tresnamu sing utomo..
[04:16.70]Aku ra bakal nompo tresno liyo,
[04:23.36]Nganti sliramu teko..
[04:29.46]Nganti suk kapan nggonmu teko,
[04:36.80]Tresnaku ora bakal cidro..
[04:43.70]Tresno sing ning njerone dodo,
[04:50.42]Tak simpen lan tak jogo..
[04:57.27]Senajan akeh gudo tresno,
[05:03.85]Nanging tresnamu sing utomo..
[05:10.88]Aku ra bakal nompo tresno liyo,
[05:17.92]Nganti sliramu teko..
[05:22.95]
————
Preview: