Siri Pitu

Versi: Mira Kirana

Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

reff:
Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

reff:
Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *