Lilo Aku Lilo


Ayuni-Aisya
versi: Ayuni Aisya

Yen eling esemmu soyo tambah kangenku,
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu..
Ati soyo rindu rasane ra kewektu,
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu..

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

reff:
Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbnllwca]
[ar: Ayuni Aisya]
[ti: Lilo Aku Lilo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.11]Lilo Aku Lilo – Ayuni Aisya
[00:33.05]
[00:36.05]>>>
[00:37.05]>>
[00:38.05]>
[00:39.05]Yen eling esemmu
[00:42.16]soyo tambah kangenku,
[00:46.65]Yen nyawang fotomu
[00:49.51]aku pingin ketemu..
[00:54.02]Ati soyo rindu
[00:56.78]rasane ra kewektu,
[01:00.69]Nganti mbesok kapan
[01:04.12]biso nyandhing sliramu..
[01:08.77]Yen weruh awakmu
[01:11.53]karo bojo pertamamu,
[01:15.49]Rasane cemburu
[01:18.00]pingin ngrebut awakmu..
[01:23.38]Ning aku wis sadar
[01:26.21]sliramu ra mung duwekku,
[01:30.29]Ojo bimbang ragu
[01:33.80]marang sumpah setyaku..
[01:41.30]Nrimo aku wis trimo,
[01:47.83]Senadyan batinku keloro loro..
[01:55.87]Loro sak jroning dodo,
[02:02.77]Dikalahke marang trisno
[02:06.52]sing tak roso..
[02:10.17]Lilo aku wis lilo,
[02:17.15]Bojo keloro aku wis lilo..
[02:25.36]Senadyan abot tak songgo,
[02:31.95]Iku lakon saking
[02:35.08]kang moho kuoso..
[02:39.73]
[03:14.77]>>>
[03:15.77]>>
[03:16.77]>
[03:17.77]Yen weruh awakmu
[03:20.83]karo bojo pertamamu,
[03:25.00]Rasane cemburu
[03:27.81]pingin ngrebut awakmu..
[03:32.97]Ning aku wis sadar
[03:35.65]sliramu ra mung duwekku,
[03:39.81]Ojo bimbang ragu
[03:43.11]marang sumpah setyaku..
[03:51.06]Nrimo aku wis trimo,
[03:57.41]Senadyan batinku keloro loro..
[04:05.36]Loro sak jroning dodo,
[04:12.09]Dikalahke marang trisno
[04:16.06]sing tak roso..
[04:19.92]Lilo aku wis lilo,
[04:26.83]Bojo keloro aku wis lilo..
[04:34.66]Senadyan abot tak songgo,
[04:41.13]Iku lakon saking
[04:44.69]kang moho kuoso..
[04:49.84]Nrimo aku wis trimo,
[04:56.19]Senadyan batinku keloro loro..
[05:04.17]Loro sak jroning dodo,
[05:10.88]Dikalahke marang trisno
[05:14.99]sing tak roso..
[05:18.67]Lilo aku wis lilo,
[05:25.62]Bojo keloro aku wis lilo..
[05:33.53]Senadyan abot tak songgo,
[05:39.75]Iku lakon saking
[05:43.53]kang moho kuoso..
[05:48.08]
————
Preview:

Advertisements

One thought on “Lilo Aku Lilo

  1. Pingback: Lilo Aku Lilo | agustinuswidada's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s