Lilo Aku Lilo


Versi: Ayuni Aisya

Yen eling esemmu soyo tambah kangenku,
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu..
Ati soyo rindu rasane ra kewektu,
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu..

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

reff:
Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *