Jogo Atimu

Versi: Sarah Brillian

Duh kangmas katresnanku,
Pepujaning atiku..
Tansah jogo kasetyanmu,
Yen kowe ra ning sandhingku..
Gedhene percoyoku iki,
Tulung jogokke tresnoku..

Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,
Tetep jogokke atimu..

reff:
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono loro tresnomu,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono tresno liyane,
Tresno siji amung gawe aku..

Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,
Tetep jogokke atimu..

reff:
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono loro tresnomu,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono tresno liyane,
Tresno siji amung gawe aku..

Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,
Tetep jogokke atimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *