Kancing Klambi

Versi: Yati Komala

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *