Anting Kuning


Lirik Lagu Sanguturu ke-3100 Anting Kuning
versi: Nevian Anggita

ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *