Sekti Tresnomu


Versi: Deviana Safara

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *