Sekti Tresnomu


Deviana-Safara_2
Versi: Deviana Safara

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..
———–
[id: vukzlaca]
[ver: lyrics]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Sekti Tresnomu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:01.21]Sekti Tresnomu – Deviana Safara
[01:10.21]
[01:13.21]>>>
[01:14.21]>>
[01:15.21]>
[01:16.21]Tresnoku iki amung sliramu,
[01:24.17]Sing ora biso tak ganti..
[01:31.95]Nadyan tak coba,
[01:35.80]Ngilangke ning njero ati..
[01:44.46]
[01:49.08]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[01:57.03]Sing dadi pesti tresnaku..
[02:04.68]Nadyan wis nyanding pungkase,
[02:12.14]Kapisah marang sliramu..
[02:19.79]Wis keukir sak jroning kalbu,
[02:27.45]Kabeh cerito
[02:30.49]tresnaku lan tresnamu..
[02:40.70]
[02:43.00]Sejatine katresnanku,
[02:46.66]amung siji sliramu..
[02:51.82]Nadyan nelongso
[02:54.13]nandang roso iki,
[02:58.00]Tresno ra nduweni..
[03:03.53]Sejatine ning atiku,
[03:07.82]Isih ono sliramu..
[03:12.73]Sektine tresnamu,
[03:16.09]Tansoyo ra biso
[03:19.44]nglalekke sliramu..
[03:24.43]Tansah tak lilakne,
[03:28.35]Nanging aku isih tresno,
[03:32.27]Amergo sekti tresnomu..
[03:39.36]
[04:07.84]>>>
[04:08.84]>>
[04:09.84]>
[04:10.84]Tresnoku iki amung sliramu,
[04:18.54]Sing ora biso tak ganti..
[04:26.46]Nadyan tak coba,
[04:31.07]Ngilangke ning njero ati..
[04:40.89]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[04:47.61]Sing dadi pesti tresnaku..
[04:55.81]Nadyan wis nyanding pungkase,
[05:02.79]Kapisah marang sliramu..
[05:10.81]Wis keukir sak jroning kalbu,
[05:17.97]Kabeh cerito
[05:21.43]tresnaku lan tresnamu..
[05:29.92]Sejatine katresnanku,
[05:33.81]amung siji sliramu..
[05:38.98]Nadyan nelongso
[05:41.34]nandang roso iki,
[05:45.38]Tresno ra nduweni..
[05:50.49]Sejatine ning atiku,
[05:54.89]Isih ono sliramu..
[05:59.75]Sektine tresnamu,
[06:02.68]Tansoyo ra biso
[06:05.71]nglalekke sliramu..
[06:11.39]Tansah tak lilakne,
[06:15.24]Nanging aku isih tresno,
[06:19.10]Amergo sekti tresnomu..
[06:27.31]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s