Siti Sundari


Versi: Kamal Z

Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
Yen ra kowe nduk siti sundari..

Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..

Ayu rupamu nengsemke atiku,
Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
Opo dosa yen awakku ugo tresno,
Sak umpomo..

Ojo sumelang kowe cah ayu,
Marang tresnaku kanggo sliramu..
Opo isih kurang olehku mbuktekne,
Marang kowe..

Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
Yen ra kowe nduk siti sundari..

reff:
Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..

Ayu rupamu nengsemke atiku,
Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
Opo dosa yen awakku ugo tresno,
Sak umpomo..

Ojo sumelang kowe cah ayu,
Marang tresnaku kanggo sliramu..
Opo isih kurang olehku mbuktekne,
Marang kowe..

Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *