Sing Ngiro

Versi: Unknown Artist

Sepi.. sepi..,
Rasane ndunyo iki..
Sabendino dipikiri,
Tapi kok sing ngerti..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *