Tukmis (Tua Tua Keladi)

Versi: Jen Retno Ariani

Ngomonge duwur sundhul langit,
Persasat tanpo tandingan,
Lagak’e koyo nom-noman,
Nanging umur kliwat seketan,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..

Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

reff:
Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..
Haaaa..yeah..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *