Gandoli Janji


Versi: Sumiati

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *