Siri Pitu

Mira-Kirana
versi: Mira Kirana

Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

reff:
Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

reff:
Cerito iki kudu tak lakoni,
Amergo wis ginaris..
Urip sesandingan karo sliramu,
Senajan perih aku lilo..

Suworo ati ra biso ngapusi,
Kepingin urip mulyo..
Ora kurang sandang ora kurang pangan,
Nanging tresnoku ra mergo bondo..

Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
Dadi bojo siri ke pitu..
Semiling atiku sepi ing kalbuku,
Mung dadi ampiran..

Keronto batinku ngenteni sliramu,
Saben wayah tansah tak tunggu..
Senajan mung sedelo,
Keno kanggo tombo kangening atiku..

A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..
A a a aaaa..a a a aaaa..
———–
[ver: lyrics]
[id: qlaiobca]
[ar: Mira Kirana]
[ti: Siri Pitu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:56]
[00:01.07]Siri Pitu – Mira Kirana
[00:28.07]
[00:31.07]>>>
[00:32.07]>>
[00:33.07]>
[00:34.07]Cerito iki kudu tak lakoni,
[00:40.77]Amergo wis ginaris..
[00:46.37]Urip sesandingan karo sliramu,
[00:52.47]Senajan perih aku lilo..
[00:58.81]
[01:05.84]Suworo ati ra biso ngapusi,
[01:12.32]Kepingin urip mulyo..
[01:18.35]Ora kurang sandang ora kurang pangan,
[01:24.63]Nanging tresnoku ra mergo bondo..
[01:31.41]
[01:33.78]Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
[01:40.93]Dadi bojo siri ke pitu..
[01:47.65]Semiling atiku sepi ing kalbuku,
[01:53.87]Mung dadi ampiran..
[02:00.19]
[02:03.05]Keronto batinku ngenteni sliramu,
[02:10.27]Saben wayah tansah tak tunggu..
[02:17.05]Senajan mung sedelo,
[02:20.08]Keno kanggo tombo kangening atiku..
[02:29.19]
[02:57.19]>>>
[02:58.19]>>
[02:59.19]>
[03:00.85]Cerito iki kudu tak lakoni,
[03:07.44]Amergo wis ginaris..
[03:13.54]Urip sesandingan karo sliramu,
[03:19.63]Senajan perih aku lilo..
[03:25.86]
[03:32.66]Suworo ati ra biso ngapusi,
[03:39.20]Kepingin urip mulyo..
[03:45.60]Ora kurang sandang ora kurang pangan,
[03:51.69]Nanging tresnoku ra mergo bondo..
[03:57.73]
[04:01.04]Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
[04:07.63]Dadi bojo siri ke pitu..
[04:14.41]Semiling atiku sepi ing kalbuku,
[04:20.95]Mung dadi ampiran..
[04:26.29]
[04:29.05]Keronto batinku ngenteni sliramu,
[04:36.30]Saben wayah tansah tak tunggu..
[04:43.08]Senajan mung sedelo,
[04:46.52]Keno kanggo tombo kangening atiku..
[04:54.98]
[05:24.78]>>>
[05:25.78]>>
[05:26.78]>
[05:27.78]Cerito iki kudu tak lakoni,
[05:33.91]Amergo wis ginaris..
[05:39.77]Urip sesandingan karo sliramu,
[05:45.99]Senajan perih aku lilo..
[05:51.90]
[05:59.18]Suworo ati ra biso ngapusi,
[06:05.66]Kepingin urip mulyo..
[06:11.92]Ora kurang sandang ora kurang pangan,
[06:18.14]Nanging tresnoku ra mergo bondo..
[06:24.17]
[06:27.19]Pancen wis nasibku ngelakoni urip,
[06:34.39]Dadi bojo siri ke pitu..
[06:40.92]Semiling atiku sepi ing kalbuku,
[06:47.47]Mung dadi ampiran..
[06:52.86]
[06:55.86]Keronto batinku ngenteni sliramu,
[07:02.57]Saben wayah tansah tak tunggu..
[07:09.36]Senajan mung sedelo,
[07:14.27]Keno kanggo tombo kangening atiku..
[07:23.17]
[07:26.50]A a a aaaa..a a a aaaa..
[07:32.91]A a a aaaa..a a a aaaa..
[07:39.51]A a a aaaa..a a a aaaa..
[07:46.68]A a a aaaa..a a a aaaa..
[07:51.90]
———–
Preview:

Advertisements

Satria Sejati

Dadang-Anesa_2
Versi: Dadang Anesa

Ganteng kakang ganteng,
Yen wis mandeng ati kula langsung demen..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..

reff:
Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..

Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
Manis meseme gawe kelingan bae..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..

reff:
Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..

Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
Manis meseme gawe kelingan bae..

Ganteng kakang ganteng,
Yen wis mandeng ati kula langsung demen..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..
———–
[ver: lyrics]
[id: suvhonca]
[ar: Dadang Anesa]
[ti: Satria Sejati]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.10]Satria Sejati – Dadang Anesa
[00:30.00]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]Ganteng kakang ganteng,
[00:40.10]Yen wis mandeng ati kula langsung demen..
[00:46.75]
[00:48.77]Cinta kula cinta,
[00:53.51]Yen wis ning ati katon bae ning mata..
[00:59.35]Kakang sun bli kuat,
[01:03.63]Aduh tobat kula kepikat..
[01:08.73]
[01:24.66]>>>
[01:25.66]>>
[01:26.66]>
[01:27.66]Ibarate satria sejatine cinta,
[01:33.07]Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
[01:39.54]
[01:47.01]Ibarate satria sejatine cinta,
[01:52.92]Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
[01:58.95]Manis meseme gawe kelingan bae..
[02:06.17]
[02:08.10]Cinta kula cinta,
[02:12.46]Yen wis ning ati katon bae ning mata..
[02:18.49]Kakang sun bli kuat,
[02:22.07]Aduh tobat kula kepikat..
[02:28.44]
[02:44.01]>>>
[02:45.01]>>
[02:46.01]>
[02:47.01]Ibarate satria sejatine cinta,
[02:53.04]Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
[02:58.95]
[03:06.55]Ibarate satria sejatine cinta,
[03:12.28]Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
[03:18.62]Manis meseme gawe kelingan bae..
[03:25.71]
[03:27.70]Ganteng kakang ganteng,
[03:31.87]Yen wis mandeng ati kula langsung demen..
[03:38.40]
[03:40.25]Cinta kula cinta,
[03:44.48]Yen wis ning ati katon bae ning mata..
[03:50.70]Kakang sun bli kuat,
[03:55.25]Aduh tobat kula kepikat..
[04:00.67]
———–
Preview:

Kreket Kreket

Cak-Rul_1
versi: Cak Rul

KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..

reff:
KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
————-
[ver: lyrics]
[id: ohbuooca]
[ar: Cak Rul]
[ti: Kreket Kreket]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:01.20]Kreket Kreket – Cak Rul
[00:28.26]
[00:31.26]>>>
[00:32.26]>>
[00:33.26]>
[00:34.26]KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
[00:37.69]NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
[00:41.42]MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
[00:44.78]MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..
[00:49.07]
[00:53.61]YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
[00:57.80]PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
[01:01.66]DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
[01:05.09]AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..
[01:11.37]
[01:25.03]>>>
[01:26.03]>>
[01:27.03]>
[01:28.03]MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
[01:34.03]NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
[01:41.53]NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
[01:48.05]YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
[01:55.66]DASARE BOJOKU ISINAN,
[02:02.56]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[02:09.21]
[02:39.07]>>>
[02:40.07]>>
[02:41.07]>
[02:42.07]KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
[02:45.79]NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
[02:49.76]MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
[02:53.14]MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..
[02:57.42]
[03:02.14]YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
[03:05.88]PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
[03:09.61]DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
[03:13.04]AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..
[03:19.51]
[03:32.50]>>>
[03:33.50]>>
[03:34.50]>
[03:35.50]MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
[03:42.50]NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
[03:49.35]NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
[03:55.88]YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
[04:03.53]DASARE BOJOKU ISINAN,
[04:10.57]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[04:18.09]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[04:24.93]
————-
Preview:

Nawi Welas

Wandra_1
versi: Wandra

Nong endi riko saiki,
Sun seru kangene..
Duh senenge biso kumpul bareng,
Nyanding riko jak keloronan..

Oleh tah sun iki,
Arep ngomong demen..
Nawi welas nyang isun iki..
Isun njaluk tulung,
Nguntupo sedelo..
Kangene ati myakne lego..
Huuuuu..,heeeee..

reff:
Aju kelendi awak sun aju kelendi,
Nyang riko sun sing biso lali..
Kiro kiro ono tah dalan ketemune,
Langgeng urip bareng selawase..
Nawi welase magih ono,
Lowongan roso welas riko..

reff:
Nong endi riko saiki,
Sun seru kangene..
Duh senenge biso kumpul bareng,
Nyanding riko jak keloronan..

Oleh tah sun iki,
Arep ngomong demen..
Nawi welas nyang isun iki..
Isun njaluk tulung,
Nguntupo sedelo..
Kangene ati myakne lego..
Huuuuu..,heeeee..

reff:
Aju kelendi awak sun aju kelendi,
Nyang riko sun sing biso lali..
Kiro kiro ono tah dalan ketemune,
Langgeng urip bareng selawase..
Nawi welase magih ono,
Lowongan roso welas riko..
Nawi welase magih ono,
Lowongan roso welas riko..
———–
[ver: lyrics]
[id: ucluoica]
[ar: Wandra]
[ti: Nawi Welas]
[al: Dangdut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.03]Nawi Welas – Wandra
[00:29.07]
[00:32.07]>>>
[00:33.07]>>
[00:34.07]>
[00:35.07]Nong endi riko saiki,
[00:41.97]Sun seru kangene..
[00:48.75]Duh senenge biso kumpul bareng,
[00:55.66]Nyanding riko jak keloronan..
[01:02.44]Oleh tah sun iki,
[01:06.30]Arep ngomong demen..
[01:09.60]Nawi welas nyang isun iki..
[01:15.76]Isun njaluk tulung,
[01:19.36]Nguntupo sedelo..
[01:23.10]Kangene ati myakne lego..
[01:29.33]Huuuuu..,heeeee..
[01:42.89]
[01:54.03]>>>
[01:55.03]>>
[01:56.03]>
[01:57.03]Aju kelendi awak sun aju kelendi,
[02:04.03]Nyang riko sun sing biso lali..
[02:10.80]Kiro kiro ono tah dalan ketemune,
[02:17.38]Langgeng urip bareng selawase..
[02:23.92]Nawi welase magih ono,
[02:31.02]Lowongan roso welas riko..
[02:37.05]
[03:02.48]>>>
[03:03.48]>>
[03:04.48]>
[03:05.48]Nong endi riko saiki,
[03:11.83]Sun seru kangene..
[03:19.05]Duh senenge biso kumpul bareng,
[03:25.57]Nyanding riko jak keloronan..
[03:32.36]Oleh tah sun iki,
[03:36.15]Arep ngomong demen..
[03:39.65]Nawi welas nyang isun iki..
[03:45.87]Isun njaluk tulung,
[03:49.55]Nguntupo sedelo..
[03:53.26]Kangene ati myakne lego..
[03:59.43]Huuuuu..,heeeee..
[04:12.55]
[04:24.48]>>>
[04:25.48]>>
[04:26.48]>
[04:27.48]Aju kelendi awak sun aju kelendi,
[04:33.51]Nyang riko sun sing biso lali..
[04:40.80]Kiro kiro ono tah dalan ketemune,
[04:47.51]Langgeng urip bareng selawase..
[04:54.11]Nawi welase magih ono,
[05:00.89]Lowongan roso welas riko..
[05:07.67]Nawi welase magih ono,
[05:14.51]Lowongan roso welas riko..
[05:20.80]
————-
Preview:

Nasib 2

Nella-Kharisma_1
versi: Nella Kharisma

Mbok rewangi nganti koyo’ wong gendeng,
Polahanmu joget nganti mubeng mubeng..
Mbiyen gulumu sering kok taleni udheng,
Karepmu siji mung penontone seneng..
Ning ndidalah kok sering ketiban sial,
Ora bungah malah disawati sandal..

Model rambutmu mbok sisir nganti njegrik,
Ujur drijimu sepuluh kebak akik..
Pakulinamu lungguh mrongos ning ndukur dingklik,
Kowah kowoh udelmu bodong dicucuk pitik..

reff:
Yen wayah wengi kowe kurang turu nganti bojomu bola bali nesu,
Piye karepmu mak’e kok bisa begitu..
Pamitmu metu nek wayah wengi mung sangu gombal sing ora mbejaji,
Kok malah nekat mangkal ning jalan a. yani..

Mak’e nyegat taksi..
Mak’e dadi penyanyi..
Mak’e razia lagi..
Mak’e ditangkap polisi..

reff:
Mbok rewangi nganti koyo’ wong gendeng,
Polahanmu joget nganti mubeng mubeng..
Mbiyen gulumu sering kok taleni udheng,
Karepmu siji mung penontone seneng..
Ning ndidalah kok sering ketiban sial,
Ora bungah malah disawati sandal..

Model rambutmu mbok sisir nganti njegrik,
Ujur drijimu sepuluh kebak akik..
Pakulinamu lungguh mrongos ning ndukur dingklik,
Kowah kowoh udelmu bodong dicucuk pitik..

reff:
Yen wayah wengi kowe kurang turu nganti bojomu bola bali nesu,
Piye karepmu mak’e kok bisa begitu..
Pamitmu metu nek wayah wengi mung sangu gombal sing ora mbejaji,
Kok malah nekat mangkal ning jalan a. yani..

Mak’e nyegat taksi..
Mak’e dadi penyanyi..
Mak’e razia lagi..
Mak’e ditangkap polisi..
———-
[ver: lyrics]
[id: qlazouca]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Nasib 2]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.84]Nasib 2 – Nella Kharisma
[00:39.84]
[00:42.84]>>>
[00:43.84]>>
[00:44.84]>
[00:45.84]Mbok rewangi nganti koyo’ wong gendeng,
[00:51.44]Polahanmu joget nganti mubeng mubeng..
[00:56.35]Mbiyen gulumu sering kok taleni udheng,
[01:01.45]Karepmu siji mung penontone seneng..
[01:07.17]Ning ndidalah kok sering ketiban sial,
[01:11.90]Ora bungah malah disawati sandal..
[01:17.63]Model rambutmu mbok sisir nganti njegrik,
[01:22.60]Ujur drijimu sepuluh kebak akik..
[01:27.71]Pakulinamu lungguh mrongos
[01:30.58]ning ndukur dingklik,
[01:32.80]Kowah kowoh udelmu bodong dicucuk pitik..
[01:38.29]
[02:07.20]>>>
[02:08.20]>>
[02:09.20]>
[02:10.20]Yen wayah wengi kowe kurang turu
[02:12.32]nganti bojomu bola bali nesu,
[02:15.17]Piye karepmu mak’e kok bisa begitu..
[02:20.34]Pamitmu metu nek wayah wengi
[02:22.58]mung sangu gombal sing ora mbejaji,
[02:25.63]Kok malah nekat mangkal ning jalan a. yani..
[02:29.86]Mak’e nyegat taksi..
[02:32.22]Mak’e dadi penyanyi..
[02:34.83]Mak’e razia lagi..
[02:37.51]Mak’e ditangkap polisi..
[02:40.93]
[02:59.62]>>>
[03:00.62]>>
[03:01.62]>
[03:02.62]Mbok rewangi nganti koyo’ wong gendeng,
[03:07.70]Polahanmu joget nganti mubeng mubeng..
[03:12.81]Mbiyen gulumu sering kok taleni udheng,
[03:17.74]Karepmu siji mung penontone seneng..
[03:23.58]Ning ndidalah kok sering ketiban sial,
[03:28.75]Ora bungah malah disawati sandal..
[03:34.09]Model rambutmu mbok sisir nganti njegrik,
[03:38.88]Ujur drijimu sepuluh kebak akik..
[03:44.17]Pakulinamu lungguh mrongos
[03:45.93]ning ndukur dingklik,
[03:49.15]Kowah kowoh udelmu bodong dicucuk pitik..
[03:54.62]
[04:23.10]>>>
[04:24.10]>>
[04:25.10]>
[04:26.10]Yen wayah wengi kowe kurang turu
[04:28.95]nganti bojomu bola bali nesu,
[04:31.57]Piye karepmu mak’e kok bisa begitu..
[04:36.61]Pamitmu metu nek wayah wengi
[04:39.28]mung sangu gombal sing ora mbejaji,
[04:42.02]Kok malah nekat mangkal ning jalan a. yani..
[04:46.06]Mak’e nyegat taksi..
[04:48.58]Mak’e dadi penyanyi..
[04:51.18]Mak’e razia lagi..
[04:53.97]Mak’e ditangkap polisi..
[04:57.77]
————-
Preview:

Lilo Aku Lilo

Ayuni-Aisya
versi: Ayuni Aisya

Yen eling esemmu soyo tambah kangenku,
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu..
Ati soyo rindu rasane ra kewektu,
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu..

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

reff:
Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbnllwca]
[ar: Ayuni Aisya]
[ti: Lilo Aku Lilo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.11]Lilo Aku Lilo – Ayuni Aisya
[00:33.05]
[00:36.05]>>>
[00:37.05]>>
[00:38.05]>
[00:39.05]Yen eling esemmu
[00:42.16]soyo tambah kangenku,
[00:46.65]Yen nyawang fotomu
[00:49.51]aku pingin ketemu..
[00:54.02]Ati soyo rindu
[00:56.78]rasane ra kewektu,
[01:00.69]Nganti mbesok kapan
[01:04.12]biso nyandhing sliramu..
[01:08.77]Yen weruh awakmu
[01:11.53]karo bojo pertamamu,
[01:15.49]Rasane cemburu
[01:18.00]pingin ngrebut awakmu..
[01:23.38]Ning aku wis sadar
[01:26.21]sliramu ra mung duwekku,
[01:30.29]Ojo bimbang ragu
[01:33.80]marang sumpah setyaku..
[01:41.30]Nrimo aku wis trimo,
[01:47.83]Senadyan batinku keloro loro..
[01:55.87]Loro sak jroning dodo,
[02:02.77]Dikalahke marang trisno
[02:06.52]sing tak roso..
[02:10.17]Lilo aku wis lilo,
[02:17.15]Bojo keloro aku wis lilo..
[02:25.36]Senadyan abot tak songgo,
[02:31.95]Iku lakon saking
[02:35.08]kang moho kuoso..
[02:39.73]
[03:14.77]>>>
[03:15.77]>>
[03:16.77]>
[03:17.77]Yen weruh awakmu
[03:20.83]karo bojo pertamamu,
[03:25.00]Rasane cemburu
[03:27.81]pingin ngrebut awakmu..
[03:32.97]Ning aku wis sadar
[03:35.65]sliramu ra mung duwekku,
[03:39.81]Ojo bimbang ragu
[03:43.11]marang sumpah setyaku..
[03:51.06]Nrimo aku wis trimo,
[03:57.41]Senadyan batinku keloro loro..
[04:05.36]Loro sak jroning dodo,
[04:12.09]Dikalahke marang trisno
[04:16.06]sing tak roso..
[04:19.92]Lilo aku wis lilo,
[04:26.83]Bojo keloro aku wis lilo..
[04:34.66]Senadyan abot tak songgo,
[04:41.13]Iku lakon saking
[04:44.69]kang moho kuoso..
[04:49.84]Nrimo aku wis trimo,
[04:56.19]Senadyan batinku keloro loro..
[05:04.17]Loro sak jroning dodo,
[05:10.88]Dikalahke marang trisno
[05:14.99]sing tak roso..
[05:18.67]Lilo aku wis lilo,
[05:25.62]Bojo keloro aku wis lilo..
[05:33.53]Senadyan abot tak songgo,
[05:39.75]Iku lakon saking
[05:43.53]kang moho kuoso..
[05:48.08]
————
Preview:

Kebo Abang

Shinta-Amelia
versi: Shinta Amelia

Klemat klemot lambene klemat klemot,
Ora krasa sikile belok lepot..
Dasar lanang, kebo abang
Yen wis mandeng wadon langsung diserang..

Kebo abang alama kaya lingsang,
Sapa bae ning wadon kecanduan..
Bli urusan, maen serang
Tenagane apa ora loyoan..

reff:
Dasar kebo abang ning wadon haus pisan,
Yen wis ngicip, ditinggal miang..

Awas ngati ati kebo abang lanang,
Merajalela yen lenger bonggan..
Akeh bocah cilik kelangan bapane,
Kenang kebo abang sering gupak ning leleran..

Kebo abang alama kaya lingsang,
Sapa bae ning wadon kecanduan..
Bli urusan, maen serang
Tenagane apa ora loyoan..

reff:
Dasar kebo abang ning wadon haus pisan,
Yen wis ngicip, ditinggal miang..

Awas ngati ati kebo abang lanang,
Merajalela yen lenger bonggan..
Akeh bocah cilik kelangan bapane,
Kenang kebo abang sering gupak ning leleran..

Klemat klemot lambene klemat klemot,
Ora krasa sikile belok lepot..
Dasar lanang, kebo abang
Yen wis mandeng wadon langsung diserang..

Kebo abang alama kaya lingsang,
Sapa bae ning wadon kecanduan..
Bli urusan, maen serang
Tenagane apa ora loyoan..
————-
[ver: lyrics]
[id: naqqlzca]
[ar: Shinta Amelia]
[ti: Kebo Abang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.20]Kebo Abang – Shinta Amelia
[00:29.73]
[00:32.73]>>>
[00:33.73]>>
[00:34.73]>
[00:35.73]Klemat klemot lambene klemat klemot,
[00:40.73]Ora krasa sikile belok lepot..
[00:46.09]Dasar lanang, kebo abang
[00:50.88]Yen wis mandeng wadon langsung diserang..
[00:56.23]
[01:08.30]Kebo abang alama kaya lingsang,
[01:12.03]Sapa bae ning wadon kecanduan..
[01:17.07]Bli urusan, maen serang
[01:22.03]Tenagane apa ora loyoan..
[01:27.58]
[01:58.00]>>>
[01:59.00]>>
[02:00.00]>
[02:01.00]Dasar kebo abang ning wadon haus pisan,
[02:05.46]Yen wis ngicip, ditinggal miang..
[02:11.11]
[02:33.28]Awas ngati ati kebo abang lanang,
[02:38.31]Merajalela yen lenger bonggan..
[02:44.72]Akeh bocah cilik kelangan bapane,
[02:49.64]Kenang kebo abang sering gupak ning leleran..
[02:55.04]
[02:58.89]Kebo abang alama kaya lingsang,
[03:03.37]Sapa bae ning wadon kecanduan..
[03:08.41]Bli urusan, maen serang
[03:13.27]Tenagane apa ora loyoan..
[03:17.63]
[03:48.84]>>>
[03:49.84]>>
[03:50.84]>
[03:51.84]Dasar kebo abang ning wadon haus pisan,
[03:56.69]Yen wis ngicip, ditinggal miang..
[04:02.60]
[04:24.57]Awas ngati ati kebo abang lanang,
[04:29.72]Merajalela yen lenger bonggan..
[04:36.01]Akeh bocah cilik kelangan bapane,
[04:40.86]Kenang kebo abang sering gupak ning leleran..
[04:47.09]
[04:49.08]Klemat klemot lambene klemat klemot,
[04:53.73]Ora krasa sikile belok lepot..
[04:58.78]Dasar lanang, kebo abang
[05:03.57]Yen wis mandeng wadon langsung diserang..
[05:09.04]
[05:21.11]Kebo abang alama kaya lingsang,
[05:25.28]Sapa bae ning wadon kecanduan..
[05:30.02]Bli urusan, maen serang
[05:34.87]Tenagane apa ora loyoan..
[05:40.40]
————–
Preview: