Ampun Getun

Versi: Sri Avista

Kebayang bayang ning mata,
Kelingan wong sing dicinta..
Janji arep setia, bli bakal gawe lara
Nyatane.. kakang pendusta..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..

reff:
Ampun.. ampun..,
Beli nyangka yen bakal sulaya..

Tobat.. getun..,
Beli nyangka yen bakal hianat..
Lamon sing bengen weru,
Beli bakal sun kerayu..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..

reff:
Ampun.. ampun..,
Beli nyangka yen bakal sulaya..

Tobat.. getun..,
Beli nyangka yen bakal hianat..
Lamon sing bengen weru,
Beli bakal sun kerayu..

Kebayang bayang ning mata,
Kelingan wong sing dicinta..
Janji arep setia, bli bakal gawe lara
Nyatane.. kakang pendusta..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *