Putri Sejati


Versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *