Ketinggalan Sepur

Versi: Niken Arisandi

Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
Ketinggalan sepur semendal atinisun,
Weruho gedigi sun ngawiti sulung..
Wis suwe roso demen,
Sun sidem wedi sing riko reken..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *