Kebak Tresnamu


Versi: Dewi Marcella

Pr:
Mas opo kowe ra ngerteni,
Yen wengi tansah tak kangeni..
Mulo enggalo bali,
Tombo kangen iki..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

reff:
Pr:
Malampu lampu kutho iki,
Sing setyo tansah dadi saksi..
Pepetenge ati iki,
Mbendung kangen rindu..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *