Pacaran

Versi: Rima Citra Sari

Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

reff:
Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *