Entek Lengone


Versi: Danny Pelo

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

Lk: Umpamane aku dadi kopi,
Pr: Aku dadi gulane mas..
Lk: Umpamane aku dadi sendok,
Pr: Aku sing dadi cangkire..
Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
Lk: “iyo..”

Pr: Rokokmu tak sumet
Pr: iki lho mas kopi anget,
Lk: Rokok rokok kretek
Lk: Tak sedot muni mak plethek,thek,thek
(E, rokok’e kretek)
(disedot muni mak plethek)
(thek,thek,thek,thek)

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
Lk: Iyo..iyo..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Lk: Iyo..iyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *