Mlaku Sulung


Versi: Hawadin

RIKO MLAKU SULUNG, E DIK KOK TEGANE
WELAS SUN NANG RIKO, SING ONO LIYANE..
MASIYO ATI LORO,
SUN NGANTENI,SAK MBALIKE RIKO..

OJO MUNG ALASAN, KESUWEN NJALUKE
RIKO SING SERANTAN, MILU WONG LIYANE..
ROTINE YO KLEMBENE,
SAIKINE, SING ILING BENGENE..

reff:
KESANDUNG KESANDUNG, ONO RING DALAN
PONTANG PANTING, ISUN DEMEN RIKO..
PUNGKASANE, AWAK SUN DITINGGAL
KARI GAMPANG, RIKO NJALUK SEPURO..

OJO MUNG ALASAN, KESUWEN NJALUKE
RIKO SING SERANTAN, MILU WONG LIYANE..
ROTINE YO KLEMBENE,
SAIKINE, SING ILING BENGENE..

reff:
KESANDUNG KESANDUNG, ONO RING DALAN
PONTANG PANTING, ISUN DEMEN RIKO..
PUNGKASANE, AWAK SUN DITINGGAL
KARI GAMPANG, RIKO NJALUK SEPURO..

RIKO MLAKU SULUNG, E DIK KOK TEGANE
WELAS SUN NANG RIKO, SING ONO LIYANE..
MASIYO ATI LORO,
SUN NGANTENI,SAK MBALIKE RIKO..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *