Suk Kapan (ida senjaya)


Versi: Ida Senjaya

Suk kapan kowe gemati ning aku
Suk kapan kok buktekke janjimu..
Wis seprono seprene, atiku tak sabarke
Ning kowe sajak ora ngrasak’ake..

Yen pancen kowe ra tresno ro aku
Kondho-o aku ra bakal nesu..
Ojo mung gawe lego, sing ora bakal nyoto
Malah nambahi tatu lan nelongso..

Tak cobane biso-o nglalek’ake,
Anggere penjalukku, kok rungokke..
Mugo-o aku wanito keri dewe,
Sing kok remuk ati lan pangarepe..

reff:
Yen pancen kowe ra tresno ro aku
Kondho-o aku ra bakal nesu..
Ojo mung gawe lego, sing ora bakal nyoto
Malah nambahi tatu lan nelongso..

Tak cobane biso-o nglalek’ake,
Anggere penjalukku, kok rungokke..
Mugo-o aku wanito keri dewe,
Sing kok remuk ati lan pangarepe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *