Kembang Impenan (shanti)


Versi: Shanti

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *