Kembang Impenan (niken arisandi)

Versi: Niken Arisandi

Melati deso,
Hang dadi kembang impenan..
Gandane arum temenan,
Raino bengi hang gawe lamunan..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..

reff:
Mandaneo biso nggayuh metik kembang,
Mandarmugo biso nyandhing urip sak lawase..
Arep sun sirami banyu suci,
Sun rumati ring raino lan bengi..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..

reff:
Mandaneo biso nggayuh metik kembang,
Mandarmugo biso nyandhing urip sak lawase..
Arep sun sirami banyu suci,
Sun rumati ring raino lan bengi..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *