Segoro Tresno

Versi: Sarah Brillian

LELAKON TRESNAKU,
TAK LILO KANTI IKHLAS ATIKU..
NANGING RA BISO,
NGLALEKKE SLIRAMU SOKO ATIKU..

SING TANSAH TAK TEMBANG,
LAKON TRESNO NING NJERO ATIKU..
MERGO SIK ABOT,
NGILANGKE SLIRAMU NENG NJERO KALBU..

TAK LILO LILO,
ILANGE TRESNAMU SOKO ATIKU..
NADYAN NELONGSO,
MERGO KELANGAN SLIRAMU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
NADYAN PING SEWU,
WIS TAK COBA NGLALEKKE SLIRAMU NENG ATIKU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
JERU TAK UKIR,
LAKON TRESNAMU NENG NJERO ATIKU..

reff:
LELAKON TRESNAKU,
TAK LILO KANTI IKHLAS ATIKU..
NANGING RA BISO,
NGLALEKKE SLIRAMU SOKO ATIKU..

SING TANSAH TAK TEMBANG,
LAKON TRESNO NING NJERO ATIKU..
MERGO SIK ABOT,
NGILANGKE SLIRAMU NENG NJERO KALBU..

TAK LILO LILO,
ILANGE TRESNAMU SOKO ATIKU..
NADYAN NELONGSO,
MERGO KELANGAN SLIRAMU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
NADYAN PING SEWU,
WIS TAK COBA NGLALEKKE SLIRAMU NENG ATIKU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
JERU TAK UKIR,
LAKON TRESNAMU NENG NJERO ATIKU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
NADYAN PING SEWU,
WIS TAK COBA NGLALEKKE SLIRAMU NENG ATIKU..

ROSO TRESNAKU,
SOYO GEDE KOYOK OMBAK’E SEGORO..
JERU TAK UKIR,
LAKON TRESNAMU NENG NJERO ATIKU..
ATI..KU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *