Luntur Tresno


Melinda-Varera
versi: Melinda Varera

Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

reff:
Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: poavusca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Luntur Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.57]Luntur Tresno – Melinda Varera
[00:24.57]
[00:27.57]>>>
[00:28.57]>>
[00:29.57]>
[00:30.57]Abot rasane ninggal sliramu,
[00:38.07]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[00:45.72]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[00:52.75]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[01:00.79]Naliko kepenak dalan uripmu,
[01:07.62]Wis luntur tresnamu marang sliraku..
[01:15.14]Awan bengi sliramu pamit metu,
[01:22.55]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[01:30.03]Nelongso rasane njeroning atiku,
[01:37.35]Naliko eling abeke sliramu..
[01:45.39]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[01:52.10]Nalikane sik soro uripmu..
[02:00.37]Eling no’ jaman semono,
[02:07.59]Naliko susah wong loro..
[02:15.06]Sliramu sing tak setyani,
[02:22.03]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:29.87]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:36.78]
[02:38.09]==melinda, luntur tresno==
[03:04.60]
[03:06.08]>>>
[03:07.08]>>
[03:08.08]>
[03:09.08]Abot rasane ninggal sliramu,
[03:15.18]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[03:22.84]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[03:29.95]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[03:37.65]Naliko kepenak dalan uripmu,
[03:44.81]Wis luntur tresnomu marang sliraku..
[03:52.76]Awan bengi sliramu pamit metu,
[03:59.98]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[04:07.76]Nelongso rasane njeroning atiku,
[04:14.79]Naliko eling abeke sliramu..
[04:22.25]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[04:29.41]Nalikane sik soro uripmu..
[04:37.75]Eling no’ jaman semono,
[04:44.59]Naliko susah wong loro..
[04:52.31]Sliramu sing tak setyani,
[04:59.59]Wis luntur tresnomu saiki..
[05:07.12]Wis luntur tresnomu saiki..
[05:14.46]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s