Luntur Tresno


Versi: Melinda Varera

Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

reff:
Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *